1P 幣
啡色籠外呢隻就係上個月8月27號買返黎
灰色係籠入面個隻就係9月16日買返黎

啡色就肯定係囡黎..而新買返來灰色的就未知係男定囡...

我已經分開左籠養嫁啦..但係放出來玩過2次...都係打架收場...
但係啡色個隻成日去灰色呢隻籠外訓係道..又係柯幾粒屎係籠外....又會伸個鼻入去灰色籠內互聞....

總係唔知點解一出來 聞2聞就開拖打交-.-咬到毛都甩....

咁究竟佢係籠外柯屎係點解呢???霸地盤?講俾新個隻知呢道係佢地盤@@?有冇高人解答下....我應唔應該啡色柯既屎掉走佢?定留返係籠外?

肥墨魚 2011-9-20 05:23:11 PM
sanny0066 2011-9-20 05:25:04 PM
男女比較容易...但相反我呢2隻都係同姓別..就仲難搞
肥墨魚 2011-9-20 05:49:42 PM
charinemarie 2011-9-25 03:33:30 PM
原來養2隻兔兔仲要擔心埋2隻兔兔ge屎屎要分開擺...

樓主加油呀
sanny0066 2011-9-25 04:00:38 PM
charinemarie 發表於 2011-9-25 03:33 PM
原來養2隻兔兔仲要擔心埋2隻兔兔ge屎屎要分開擺...

樓主加油呀  ...

我而家直頭分開籠養...俾D時間佢地磨合下=]
ada_chan 2011-10-11 05:38:45 PM
sanny0066 發表於 2011-9-25 04:00 PM
我而家直頭分開籠養...俾D時間佢地磨合下=]

好多人養多過一隻都要分開籠養, 同埋唔好一開始就一齊玩
sanny0066 2011-10-11 05:42:09 PM
ada_chan 發表於 2011-10-11 05:38 PM
好多人養多過一隻都要分開籠養, 同埋唔好一開始就一齊玩

一開始已經分籠....嘗試放埋一齊玩但係咬甩毛收場..之後都冇再試了
一直分籠到絕育後再試下放埋一齊

快速發帖