1P 幣
啡色籠外呢隻就係上個月8月27號買返黎
灰色係籠入面個隻就係9月16日買返黎

啡色就肯定係囡黎..而新買返來灰色的就未知係男定囡...

我已經分開左籠養嫁啦..但係放出來玩過2次...都係打架收場...
但係啡色個隻成日去灰色呢隻籠外訓係道..又係柯幾粒屎係籠外....又會伸個鼻入去灰色籠內互聞....

總係唔知點解一出來 聞2聞就開拖打交-.-咬到毛都甩....

咁究竟佢係籠外柯屎係點解呢???霸地盤?講俾新個隻知呢道係佢地盤@@?有冇高人解答下....我應唔應該啡色柯既屎掉走佢?定留返係籠外?

花芝媽 2011-9-18 01:49:15 PM
如果都係打架 最好唔好再試 ..  等到絕左育先再一齊玩  夾下大家...   
現在為有1次放1隻出黎玩

因為兔仔好記仇.. 怕打架   到時絕完育都唔中意對方..

屙屎屎我諗係霸地盤  
普京 2011-9-18 02:05:46 PM
女女原來惡甘多-,-
我覺得好明顯係霸地啦XD
仲係舊果隻做出D 甘既行為
改左名未0,0
sanny0066 2011-9-18 03:02:09 PM
改左啦=]叫Be Be同Yond Yond

我一陣出去金魚街買個圍欄..同時放佢地出來玩..但係用圍欄分開佢地 去邊間買好呢?
肥墨魚 2011-9-18 03:53:07 PM
wesky 2011-9-18 03:59:46 PM
http://petkd.net/pets.php
有時間幫兔兔登記啊 ^^
sanny0066 2011-9-19 02:04:56 AM
哈哈我登記左啦
sanny0066 2011-9-19 10:10:28 AM
肥墨魚 發表於 2011-9-18 03:53 PM
Q兔廊(欄有門)

尋日去左Q兔廊睇了=] 但我覺得欄同欄距離太闊...都會打到交@@
Wandywan 2011-9-19 12:53:02 PM
你隻啡色好似我Coffee呀!所以,我都好怕養兩隻.
sanny0066 2011-9-19 02:29:04 PM
哈哈真係好似wo好可愛呀coffee 其實真係要花時間同耐性 俾d時間佢2個磨合一下
sanny0066 2011-9-20 03:32:47 PM
仲有一個大問題就係..Be一直以來都唔會係籠外任何一個地方 大小二便 但係當Yond一來左之後 Be就時不時係Yond籠外柯大便 有次更加有10粒以上 每次我女友一汁走...Be就又去柯 究竟應唔應該汁走呢?Be柯大便係Yond籠外既用意又係咩呢?
肥墨魚 2011-9-20 04:57:12 PM
sanny0066 2011-9-20 05:05:45 PM
肥墨魚 發表於 2011-9-20 04:57 PM
Be要係籠外劃分自己嘅地盤
顯示籠外嘅所有地方都係"我嘅我嘅我嘅我嘅"
你點拾Be都會照疴{: ...

請問你2隻兔初初有冇打過交
肥墨魚 2011-9-20 05:15:17 PM
sanny0066 2011-9-20 05:18:29 PM
即係你2隻兔分別係一男一女?

快速發帖