我想問呢~~

有咩地方有木瓜丸賣?
同埋幾多錢度?
MK?
沙田?
銅鑼灣?

另外我而家比成兔食
jolly 多維糧 T1C_4HXhtnXXXVaI.9_103024.jpg_160x160.jpg
Jolly 美國提摩西草 TImothy JP201.jpg
其實對兔仔健唔健康??

Wandywan 2011-9-21 09:55:37 AM
Sanny,

Momi冇分1st同2nd cut ga.一袋有齊葉,莖,花。
Oxbow都無分,只係APD有分,Kaytee都好似有分。APD 1st cut係StationR做緊特價,細包$45,原價要$61,我個Coffee唔係好食Momi,加上有蟲,所以轉,你可以試吓買包細比兩個女試!
sanny0066 2011-9-21 10:12:30 AM
Wandy
Momi梗係有分1.2cut啦 1cut多D枝 可以用黎磨牙 2cut對少d枝嫁ma
我去間間寵物店都有分1.2cut嫁 Momi
花芝媽 2011-9-21 02:15:59 PM
Wandywan 發表於 2011-9-21 09:55 AM
Sanny,

Momi冇分1st同2nd cut ga.一袋有齊葉,莖,花。

佢有分1 同2嫁    2我買過..  全部都係一堆葉... 我買過一包炸 =0=
但1 有好多枝 葉會比較少..   花會好多..  
Wandywan 2011-9-21 03:02:58 PM
係呀!Sorry攪錯咗!
sanny0066 2011-9-21 08:19:25 PM
花芝媽花芝媽 咁應該俾囡囡食1cut好定cut好..我2隻囡囡都仲係BB黎 1隻3個月 1隻2個月
syt174698 2011-9-21 11:16:16 PM
其實兔兔主糧係乾草,1cut同2cut都可以磨牙,要睇番兔兔本身鍾唔鍾意食,我家兩個仔仔只肯食2cut, 我試過比1cut佢哋食,點知1條都無掂過,迫於無奈要轉番2cut,至於兔糧早晚各一匙, 其他零食全部禁食.草草有蟲我哋做比草之前一定要睇清楚, 唔係兔兔食左落肚就大件事.
sanny0066 2011-9-22 08:00:17 AM
通常D虫係大隻定細隻
Wandywan 2011-9-22 10:09:27 AM
我發現嗰d係細隻,留意通常會係袋口附近出現,我係將d草放咗落草架,然後係散熱板上面見到隻細細隻係度行,根住find out袋草,就發現係嗰度出黎啦!

快速發帖