1P 幣
我個JOLLY籠發現有氧化問題 背面同側面啡色位明閧變左淺綠色...究竟係咩問題變左咁?對兔兔有冇影響?
正常啡色
氧化變成淺綠色
氧化變成淺綠色
正常啡色

肥墨魚 2011-9-21 07:11:00 PM 來自手機
花芝媽 2011-9-21 07:34:51 PM
會唔會成日曬太陽呀 ...    有時有D位曬唔到太陽都會變色 ..  但係係無害  可以放心..   
sanny0066 2011-9-21 07:37:01 PM
多謝花芝媽解答 我就係擔心對BeYond有影響
sanny0066 2011-9-21 08:05:22 PM 來自手機
肥墨魚 發表於 2011-9-21 07:11 PM
正常無害,係咪用過漂白水清潔呀?

無用過漂白水><
Carman 2011-9-21 08:51:22 PM
似係太陽曬到甩色0.0
sanny0066 2011-9-21 08:56:24 PM
其實我係想買呢個籠..D相係個賣家俾我睇...我只係怕佢氧化左對兔兔有害 先問下大家
charinemarie 2011-9-25 03:30:14 PM
兔兔都會有咬籠ge情況出現, 所以都小心, 見到佢咬就要stop佢

不過係膠個個位就唔使咁擔心啦
sanny0066 2011-9-25 04:00:10 PM
嗯嗯..個2手籠我隻兔兔已經用緊lu=]比之前個籠大左好多同易清潔左好多..起碼唔會乾左D大便係兔兔個肚仔道先^^

快速發帖