這是初步構思,我冇打算賣兔,做唔出,但打算做兔兔寄羹,賣糧草玩具,兔地用品及兔兔美容,你地覺得新界區好嗎?有咩服務或用品你地想有咖?比吓意見la,thx
sanny0066 2011-9-27 01:49:17 PM 來自手機
想問樓主你打算投資幾錢?
momo兔 2011-9-27 01:57:43 PM
sanny0066 發表於 2011-9-27 01:49 PM
想問樓主你打算投資幾錢?

30萬左右....
nan0kay 2011-9-27 02:05:48 PM
支持良心賣家!`唔賣兔先係真係愛兔`;>
希望你可以成功創業
momo兔 2011-9-27 02:09:25 PM
我都係兔奴一族,我唔想兔兔生命斷送我手,多謝你祝福.....
sanny0066 2011-9-27 02:14:23 PM 來自手機
但係啲草點拎貨
momo兔 2011-9-27 02:17:27 PM
初步打算揾代理商......
sanny0066 2011-9-27 02:46:00 PM
祝你成功=] 雖然我都好想開返間 但係始終都係新手
Wandywan 2011-9-27 02:56:22 PM
會開係新界邊度?我幫親你!但記住比個折喎!
hh0 2011-9-27 02:57:46 PM
兔兔糧草用品其實好簡單, 服務質素好及價格平就容易競爭
但在商言商, 因為唔會賣果d無謂既商品, 利潤就唔會好好
可以既話, 兔兔美容, 即係做梳毛剪甲剪毛果d, 寄養係有demand既
支持支持~
momo兔 2011-9-27 05:38:58 PM
這是初步構思,鋪頭多數會揾屯門,元朗或荃湾因我住屯門呀....
做這門生意我都係新手...但已找到一D代理資料,多謝你地支持及比意見
Wandywan 2011-9-27 07:29:15 PM
荃灣好呀!我一定可以幫親你。
sum192113 2011-9-27 08:00:02 PM
+油呀
開左後記住話比我地知呀!
順便打個折XD
Ava 2011-9-27 08:43:47 PM
我馬鞍山~好遠啊~!
Ava 2011-9-27 09:15:37 PM
可唔可以有平D送貨啊?

快速發帖