突然比Coffee嚇死..

Wandywan 發表於 2011-10-05 10:57|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣

首次半夜三更,Coffee係度Dum腳,Dum到砰砰聲,開頭以為佢扔草磚,嘈到一屋人起身睇佢發生乜事!原來佢係度Dum腳.係唔係一進入發情期,就變得古怪?

Coffee愈來愈暴燥,唔再溫順!琴晚真比佢嚇死,無端端Dum腳,仲以為佢見到唔應該見既野!今晚唔知會唔會又係咁!可以點呀?

唔知各位有冇遇到相同情況呢?
花芝媽 2011-10-5 11:12:30 AM

進入發情 兔兔都係古怪D..
我2個女都會...     但DUM地就唔知道了 ..  
因為個排佢地會追黎追去...  ((正確係說 係 1個追1個跑........ 後尾分左籠~

到依加絕左育   有時晚上都聽到佢地出面追到砰砰聲  ..
但我一出去就扮無事發生
比人追個個會係到DUM腳XD
syt174698 2011-10-5 11:13:27 AM
兔兔發脾氣經常有,比多D時間同佢相處,會好好多
sanny0066 2011-10-5 01:22:22 PM
花芝媽 發表於 2011-10-5 11:12 AM
進入發情 兔兔都係古怪D..
我2個女都會...     但DUM地就唔知道了 ..  
因為個排佢地會追黎追去...  ((正 ...

我2隻兔兔都係放係自己房..如果發情DUM腳我真係晚晚唔洗訓=.=
Wandywan 2011-10-5 01:30:25 PM
所以琴晚無覺好訓!真慘!
肥墨魚 2011-10-5 02:14:52 PM 來自手機
syt174698 2011-10-5 03:02:21 PM
Wandywan 發表於 2011-10-5 01:30 PM
所以琴晚無覺好訓!真慘!

習慣下啦,過一排就無嘢ga la
靜妍媽 2011-10-5 03:54:39 PM
我都聽過三次,第一次係晚上我放佢入籠,佢玩唔夠就DUM地要我放佢出黎玩,因為出到黎佢就唔DUM LU~
第2次係佢偷走左出去,之後比狗追,嚇到佢番黎屋企果時不停DUM地,唔知佢做咩-3-
第3次就因為比我呀妹追住佢影相,佢就DUM地~
sanny0066 2011-10-5 08:07:15 PM 來自手機
兔兔其實有神經質問題@@

快速發帖