大家好~ 又係準兔媽yvonne 我呀~ 我又有問題喇~~ 唔好意思又要麻煩大家~~
我想參考下大家廁所既墊料有d咩去迎接我既兔兔, 我睇番之前舊版, 大部份兔爸兔媽都用木粒, 紙粒, 尿片,
所以我初步諗住我兔兔廁所既墊料同次序如下:
最頂: Felxxe Fxxxh 木粒(買左喇, 拎到我死左咁~)
中間: Caxxfxxsh Ultra 纖維紙碎
最底: 尿片(未有心水牌子)

唔知大家可唔可以比d意見又或者分享下你地用緊咩廁所墊料?
Ava 2011-10-10 12:52:00 AM
tungyvonnehk 發表於 2011-10-10 12:49 AM
唔似, 是口靚仔同口靚妹, 操流利廣東話.....

我次次去親都勁多人係門口度睇 又嘈到死又唔係買野~左鬼住晒~
sanny0066 2011-10-10 12:53:17 AM
Ava 發表於 2011-10-10 12:52 AM
我次次去親都勁多人係門口度睇 又嘈到死又唔係買野~左鬼住晒~

講真如果係我..我唔會去呢間野道買野...我寧願去3樓小動物用品道買
tungyvonnehk 2011-10-10 12:56:32 AM
Ava 發表於 2011-10-10 12:52 AM

你所講企係門口左住晒又唔買野果d人.... 其中一個可能係我.... 不過申報!! 我唔嘈架!!哈哈!!!! 次次行過門口都忍唔住望住佢地...好可憐又瘦又細個, 又風吹雨打, 好想帶晒佢地番屋企, 比d幸福佢地!!!
sanny0066 2011-10-10 12:59:42 AM
tungyvonnehk 發表於 2011-10-10 12:56 AM
你所講企係門口左住晒又唔買野果d人.... 其中一個可能係我.... 不過申報!! 我唔嘈架!!哈哈!!!! 次次行過 ...

通常佢地都將超細隻未戒奶既兔兔放係上面個玻璃缸...大隻D既就會放晒係下面
tungyvonnehk 2011-10-10 01:05:07 AM
sanny0066 發表於 2011-10-10 12:59 AM
通常佢地都將超細隻未戒奶既兔兔放係上面個玻璃缸...大隻D既就會放晒係下面 ...

真的冇陰公..... 未戒奶!!! 好想同個老闆講, 不如將你個未戒奶既仔拎出黎展覽搵錢... 好可憐既兔兔
sanny0066 2011-10-10 01:20:23 AM
只可惜...賣兔係一間兔兔寵物店最搵錢既方法所以好少賣兔兔用品既店舖係唔賣兔
syt174698 2011-10-10 08:01:46 AM
所以咪越來越多棄兔囉
sanny0066 2011-10-10 08:18:57 AM
syt174698 發表於 2011-10-10 08:01 AM
所以咪越來越多棄兔囉

所以兔協都要搬..要搬大D既單位
syt174698 2011-10-10 08:23:03 AM
但依家租咁貴,睇怕有排都未搬得
sanny0066 2011-10-10 08:24:49 AM
兔協全部經費都係靠人捐助...可能等到人地捐齊數目時..租金已經係之前既一倍
syt174698 2011-10-10 08:34:12 AM
都唔知要等幾耐lu
sanny0066 2011-10-10 08:37:05 AM
應該好快頂唔順..因為佢地將D棄兔都放晒出接待處
Ava 2011-10-10 09:34:39 AM
sanny0066 發表於 2011-10-10 08:37 AM
應該好快頂唔順..因為佢地將D棄兔都放晒出接待處

咩又多左好多棄兔啦???
上次去申請又冇晒消息~
而家又迫爆自己間shop
sanny0066 2011-10-10 09:41:43 AM
Ava 發表於 2011-10-10 09:34 AM
咩又多左好多棄兔啦???
上次去申請又冇晒消息~
而家又迫爆自己間shop ...

通常兔協申請領養兔..可能因為人手問題..要等好耐先回覆
Ava 2011-10-10 09:44:59 AM
sanny0066 發表於 2011-10-10 09:41 AM
通常兔協申請領養兔..可能因為人手問題..要等好耐先回覆

我知~..................暑假等到而家都冇消息  我先網上搵領養之ma

快速發帖