Wandywan 2011-10-8 08:40:02 PM
小丸好開心呀!
sanny0066 2011-10-8 10:06:31 PM
小丸真係好鬼靚第一張相個樣好傻
Wesky 我想問你用咩相機影?好清呀D相
super4 2011-10-8 10:11:00 PM
小丸係後面睇,同狗仔無分別,好可愛!嗰度咁多草,怕唔怕佢食咗有事嫁?
wesky 2011-10-8 10:22:41 PM
sanny0066 發表於 2011-10-8 10:06 PM
小丸真係好鬼靚第一張相個樣好傻
Wesky 我想問你用咩相機影?好清呀D相 ...

Nikon D700,  上載後會壓縮過, 無原本咁 sharp
wesky 2011-10-8 10:24:10 PM
super4 發表於 2011-10-8 10:11 PM
小丸係後面睇,同狗仔無分別,好可愛!嗰度咁多草,怕唔怕佢食咗有事嫁? ...

天然草係可以食既,  不過只限"草",  同埋唔好食太多, 怕腸胃唔適應
sanny0066 2011-10-8 10:40:39 PM
今日D相係咪上次同hill媽佢地去大棠影嫁?

wesky  yes  2011-10-8 11:17:32 PM
J.Milner 2011-10-8 11:02:01 PM
比我真係唔敢帶佢出街, 始終戶外好多細菌
syt174698 2011-10-8 11:10:44 PM
小丸好上鏡,唔知幾時有埋波波呢??
wesky 2011-10-8 11:17:05 PM
syt174698 發表於 2011-10-8 11:10 PM
小丸好上鏡,唔知幾時有埋波波呢??

生癬未好返, 所以無帶佢出去, 星期一覆診
Kayi 2011-10-8 11:21:11 PM
哈哈,我都好想帶兩隻兔兔出去大棠.不過都係擔心食左d唔應該食既野!!!
syt174698 2011-10-8 11:25:06 PM
波波仲未好番,生癬手尾係咪好長呀??
sanny0066 2011-10-8 11:29:36 PM
點解波仔會無啦啦生癬
wesky 2011-10-8 11:32:30 PM
syt174698 發表於 2011-10-8 11:25 PM
波波仲未好番,生癬手尾係咪好長呀??

6個星期啦, 面仔好返, 到手仔, 依家應該無咩事
wesky 2011-10-8 11:32:59 PM
sanny0066 發表於 2011-10-8 11:29 PM
點解波仔會無啦啦生癬

可能之前天氣潮濕

快速發帖