請問有冇兔地係食開/食過lee隻糧?因為我領養的兔兔即將跟我番黎, 佢食開nutrition expert, 我都買左喇~ 不過想知道大家有冇用開同埋有咩評價o者!
wesky 2011-10-17 12:52:29 PM
未買過唔多清楚
rainieyl 2011-10-17 01:15:11 PM
我在兔協領養的兔兔就係食開NE, 因為兔協果度都係俾開NE~所以我都買佐返黎~
我試過俾Oxbox糧佢食...不過佢唔食.................但係一見到NE就瘋狂..
tungyvonnehk 2011-10-17 02:10:44 PM
rainieyl 發表於 2011-10-17 01:15 PM
我在兔協領養的兔兔就係食開NE, 因為兔協果度都係俾開NE~所以我都買佐返黎~
我試過俾Oxbox糧佢食...不過佢 ...

OH~ REALLY? 咁睇黎我長期要比NE 糧佢喇...
jinjin 2011-10-17 05:40:44 PM
我都係係兔協領養MonMon既,佢都係食NE糧,佢一聞到兔糧就好似癲左咁,係佢咁多野食當中最瘋狂既一樣食物。
tungyvonnehk 2011-10-17 05:56:15 PM
jinjin 發表於 2011-10-17 05:40 PM
我都係係兔協領養MonMon既,佢都係食NE糧,佢一聞到兔糧就好似癲左咁,係佢咁多野食當中最瘋狂既一樣食物。 ...

哈哈~~ 咁都係好事~ 你想教佢既話, 用NE糧一定好聽話。
syt174698 2011-10-18 01:14:52 PM
係咪日本糧, 如果日本糧就盡量幫佢轉啦, 因為日本糧對兔兔唔係咁好, 或者試下溝糧, OXBOW比較多人選擇
tungyvonnehk 2011-10-18 02:02:42 PM
syt174698 發表於 2011-10-18 01:14 PM
係咪日本糧, 如果日本糧就盡量幫佢轉啦, 因為日本糧對兔兔唔係咁好, 或者試下溝糧, OXBOW比較多人選擇 ...

佢寫是U.S. PRODUCE.
jinjin 2011-10-18 06:05:56 PM
tungyvonnehk 發表於 2011-10-17 05:56 PM
哈哈~~ 咁都係好事~ 你想教佢既話, 用NE糧一定好聽話。

咁又未試過用兔糧教佢喎,兔糧太多營養唔可以食太多,我用Momi 細草粒(佢都算係成兔糧,但全無添加其他營養,只係有3種草混合,Timothy佔90%,所以用黎教佢,食多左都會安心D) 教佢 “坐好先“,都幾成功架

快速發帖