菇菇去佐彩虹橋之後..

在兔協帶了他回家~~~
在兔協時他叫greentea..
黎到屋企之後~~ 我叫佢做~包包~~
包包係男仔~~好活潑的小朋友~~ 次次一有人行近佢個籠~
就即刻企起身係咁哄住個門~~
好得意~^^
326669_10150303055478635_585613634_7888238_1036112552_o.jpg 334806_10150320137923635_585613634_7987177_1111921075_o.jpg 329188_10150322755158635_585613634_8001981_991704478_o.jpg 323965_10150322756378635_585613634_8001990_349205999_o.jpg
wesky 2011-10-17 09:45:02 PM
毛色好特別,so cute
Wandywan 2011-10-17 09:51:35 PM
你好!包包,So cute!幾大呀?
霸王栗 2011-10-17 10:18:25 PM
QQQcute^^
sanny0066 2011-10-17 10:36:13 PM
實在太可愛了樓主屋企total養了幾多隻兔兔呀
rainieyl 2011-10-18 09:14:10 AM
包包~1歲大~~在兔協已絕育~

我屋企得一隻兔兔ga ja~
sanny0066 2011-10-18 09:19:37 AM
rainieyl 發表於 2011-10-18 09:14 AM
包包~1歲大~~在兔協已絕育~

我屋企得一隻兔兔ga ja~

明白我好似係兔協見過呢隻兔兔...係咪放係第一間房 行到最入右手面 最上層個籠
rainieyl 2011-10-18 09:48:56 AM
唔知你幾時見到佢呢~~
因為我都帶佢返屋企大約一個月~~
不過佢之前係住第一間房~行到最入左手邊第二層個籠~~
不過我帶佢走果日~佢個籠又轉佐位~去佐最上層~~
可能佢地有時都會換佐位~
sanny0066 2011-10-18 09:54:24 AM
rainieyl 發表於 2011-10-18 09:48 AM
唔知你幾時見到佢呢~~
因為我都帶佢返屋企大約一個月~~
不過佢之前係住第一間房~行到最入左手邊第二層個籠~ ...

我係一個月左前去過兔協買草見到我同女友都好鍾意GREEN TEA嫁.可惜屋企已經有2隻大小姐了
rainieyl 2011-10-18 10:01:20 AM
咁我得閒就upload下greentea 的生活照俾你睇啦~~
sanny0066 2011-10-18 10:08:46 AM
rainieyl 發表於 2011-10-18 10:01 AM
咁我得閒就upload下greentea 的生活照俾你睇啦~~

haha 要同咁多位兔友share嫁ma
greentea一返屋企就返去廁所啦
Alan7617 2011-10-18 10:57:42 AM
so cute.....
jinjin 2011-10-18 06:15:44 PM
Green Tea有你呢個新主人真係好,又可以有家的溫暖啦,我既Monie都係係兔協領養架
見到你餵包包食白菜,但白菜只可以食菜葉,菜莖食左會漲氣,盡量少食為妙。
rainieyl 2011-10-22 10:58:09 PM

jinjin~~好~我以後會淨係俾菜葉佢食ga la~^^

快速發帖