唔好意思我開頭開POST既時間咩都冇打剩係放段片其實我放段片冇唔好既意思
只係想好似人地放取兔毛片叫人唔好再著兔毛
我放食兔片係想叫人唔好食兔
或者你會話人地要食我控制唔到
但我希望大家可以叫到身邊有打算食兔既人唔好食兔
可以少一個就可以救到一隻兔兔
(睇唔睇段片都唔緊要, 因為我自己都唔敢睇, 剩係睇個標題已經夠得人驚)
同埋事沿係因為有一次我帶完兔兔出街返屋企搭LIFT既時間
同LIFT既女人竟然同我講兔肉好好食
身為一個兔主人
無啦啦同我講呢句野真係又無奈又嬲!!!!

當然除左兔之外貓狗都唔好食啦...........

Kasey 2011-10-24 03:30:45 PM
做咩放呢個上黎......... 我一定唔敢睇呀.......
pillow.ma 2011-10-24 04:00:09 PM
睇下有冇人敢睇
睇完話我知 ><
肥墨魚 2011-10-24 04:08:31 PM
sanny0066 2011-10-24 05:03:14 PM
上班時間不能看呀...今晚同女友一齊睇
hh0 2011-10-24 05:47:18 PM

我諗起大閘蟹, 唉.....下星期都唔知仲食唔食得落
ada_chan 2011-10-24 05:51:02 PM
你自己都有養兔兔, 點解你要post上黎?? 你post出黎只會助長拍攝者繼續做埋d咁變態嘅行為......
花芝媽 2011-10-24 06:18:16 PM
= . =  睇左幾秒再拉去中間 再拉去後面..原來食緊.................
pillow.ma 2011-10-24 06:56:53 PM
其實........我係想鬧點解D人可以咩都放入口姐
殺豬牛雞羊魚已經夠啦........
pillow.ma 2011-10-24 08:11:15 PM
ada_chan 發表於 2011-10-24 05:51 PM
你自己都有養兔兔, 點解你要post上黎?? 你post出黎只會助長拍攝者繼續做埋d咁變態嘅行為...... ...

其實呢個已經唔係個人既變態行為咁簡單
佢係某地方當地既"特別食品"......
我只係想藉呢段片叫大家唔好食兔
就好似大家而家提倡唔食魚翅同貓狗咁樣.....
唔好意思我開頭冇係POST表明意圖, 剩係POST左段片
諗住之後再帶個主旨出離....我太天真了
Kay 2011-10-24 09:04:36 PM
sanny0066 發表於 2011-10-24 05:03 PM
上班時間不能看呀...今晚同女友一齊睇

我未睇,一陣同你一齊睇
sanny0066 2011-10-24 09:54:56 PM
你而家又掛住睇法證3啦頂你
cluerabbit 2012-6-17 12:02:08 AM
hh0 發表於 2011-10-24 05:47 PM
我諗起大閘蟹, 唉.....下星期都唔知仲食唔食得落

諗起...大..大大....大閘蟹?!

快速發帖