唉~
大家好呀!又係我呢個煩媽媽啦!
BB聽日去做手術啦!
但係呢幾日見到有啲POST講緊絕育手術後啲兔兔點點點,唔食嘢咁
我就開始好擔心,
因為大家嘅兔兔都細細個就絕育,
而我個BB都成六歲啦!
我好驚佢就咁一睡不起而家真係好忐忑不安
tungyvonnehk 2011-10-26 10:07:45 AM
明日媽加油~ 比d信心bb, 佢地感受到我地比佢既正面力量架!!
hgod 2011-10-26 10:09:00 AM
加油呀
另外8掛問句, 點解6歲先做絕育
明日媽 2011-10-26 10:13:39 AM
hgod 發表於 2011-10-26 10:09 AM
加油呀
另外8掛問句, 點解6歲先做絕育

因為養佢嘅時候讀緊書,所以無$同佢做
到到佢而家生腫瘤,醫生同我講要一次過做哂囉!
所以我都奉勸大家要養寵物一定要有一定嘅能力,就好似生BB咁要一早準備
hgod 2011-10-26 10:24:57 AM
明日媽 發表於 2011-10-26 10:13 AM
因為養佢嘅時候讀緊書,所以無$同佢做
到到佢而家生腫瘤,醫生同我講要一次過做哂囉!
所以我都 ...

明白, 放心喇, 兔兔一定會無事的, 俾多啲正能量佢喇
明日媽 2011-10-26 10:29:01 AM
hgod 發表於 2011-10-26 10:24 AM
明白, 放心喇, 兔兔一定會無事的, 俾多啲正能量佢喇

佢呢幾日唔知做咩,好似過度活躍症咁,通屋係呾坎,叫極都唔停
每之一打開籠蓋俾嘢食,佢就一支箭咁跳出去,一啲都唔似係隻有病嘅兔兔
肥墨魚 2011-10-26 10:35:51 AM 來自手機
明日媽 2011-10-26 10:45:15 AM
肥墨魚 發表於 2011-10-26 10:35 AM
唔係擔心時候,望明日媽參考
術前一日紙筆錄rundown,防心慌易亂
術前一日陪伴BB,給BB意志

知道,明白,我一定會比堅強嘅意志比BB架
Alan7617 2011-10-26 10:56:03 AM
.........加油呀
smallsuishan 2011-10-26 11:34:14 AM
兔兔的意志很強
一定可以捱過呢關,,,
聽日係邊度做手術???

你同兔兔都要加油... 我同何Hill會為你打氣
明日媽 2011-10-26 11:39:38 AM
smallsuishan 發表於 2011-10-26 11:34 AM
兔兔的意志很強
一定可以捱過呢關,,,
聽日係邊度做手術???

搵咗佢最愛嘅Dr. Ma呀!
上次去睇醫師,個衰女見人地生得靚仔,
就一支箭衝去人地個心口,攪到Dr. Ma幾鬼開心
後來連阿媽都唔要啦!
sanny0066 2011-10-26 11:56:02 AM
明日媽 發表於 2011-10-26 11:39 AM
搵咗佢最愛嘅Dr. Ma呀!
上次去睇醫師,個衰女見人地生得靚仔,
就一支箭衝去人地個心口,攪到D ...

好鬼可愛...想當日Yond Body Check時.都係一次箭沖去Dr.Ma心口...但Be就串D...姑娘同Dr.Ma佢都唔彩
明日媽 2011-10-26 11:58:51 AM
sanny0066 發表於 2011-10-26 11:56 AM
好鬼可愛...想當日Yond Body Check時.都係一次箭沖去Dr.Ma心口...但Be就串D...姑娘同Dr.Ma佢都唔 ...

唔知點解,佢天生好「痴」男人,而我就睬都唔睬
hgod 2011-10-26 12:14:12 PM
我隻衰妹就衰喇, 因為佢實在太百厭喇, 月頭做body check要Dr Ma同護士哥哥兩個全程跪响地下同佢檢查, 真失禮
sanny0066 2011-10-26 12:18:19 PM
明日媽 發表於 2011-10-26 11:58 AM
唔知點解,佢天生好「痴」男人,而我就睬都唔睬

明日媽你要去變性了

快速發帖