岩岩係網上睇到個外地兔奴既blog''內容相片大多數都係寫佢屋企有隻兔兔既生活重加左d旁白,幾好笑
http://greenyuan.pixnet.net/blog
sanny0066 2011-10-27 12:10:35 AM
即刻睇睇先....唔好笑找你晦氣XDDDDDD
sanny0066 2011-10-27 12:12:49 AM
係咪台灣BLOG黎@@""D字好難明
花芝媽 2011-10-27 12:20:43 AM
sanny0066 發表於 2011-10-27 12:12 AM

哈哈  好彩平時打開機..識左一班台灣朋友.. 佢講D台灣話都明XD
sanny0066 2011-10-27 12:31:31 AM
花芝媽 發表於 2011-10-27 12:20 AM
哈哈  好彩平時打開機..識左一班台灣朋友.. 佢講D台灣話都明XD

花芝媽你玩ONLINE GAME
花芝媽 2011-10-27 01:28:13 AM
sanny0066 發表於 2011-10-27 12:31 AM
花芝媽你玩ONLINE GAME

我係超中意打機既人黎...   唔出街留係屋企打機個D毒女黎
sanny0066 2011-10-27 01:44:15 AM
花芝媽 發表於 2011-10-27 01:28 AM
我係超中意打機既人黎...   唔出街留係屋企打機個D毒女黎

呢樣對兔兔都係好事....可以24小時陪住兔兔
花芝媽 2011-10-27 02:13:25 AM
sanny0066 發表於 2011-10-27 01:44 AM
呢樣對兔兔都係好事....可以24小時陪住兔兔

有咩用呀  佢地有自己既小世界..  幫佢剪指甲就當我仇人咁..  
佢有佢玩我有我玩..
sanny0066 2011-10-27 02:22:28 AM
花芝媽 發表於 2011-10-27 02:13 AM
有咩用呀  佢地有自己既小世界..  幫佢剪指甲就當我仇人咁..  
佢有佢玩我有我玩..  ...

哈哈 現在可能我2隻都未大...所以我同女友同BeBe.YondYond仲係4人世界遲D可能變左佢地2人世界唔要我地兩老啦
衰仔(00) 2011-10-27 03:37:35 PM
sanny0066 發表於 2011-10-27 12:10 AM
即刻睇睇先....唔好笑找你晦氣XDDDDDD

吾會吾好笑掛
衰仔(00) 2011-10-27 03:38:21 PM
sanny0066 發表於 2011-10-27 12:12 AM

係牙....不過d字吾係太難明架咋喔@@
衰仔(00) 2011-10-27 03:38:59 PM
花芝媽 發表於 2011-10-27 12:20 AM

@@我冇識台灣人 都睇得明喔
衰仔(00) 2011-10-27 03:40:17 PM
花芝媽 發表於 2011-10-27 01:28 AM

有時上班族都想做下毒男毒女
cluerabbit 2011-11-4 02:31:45 AM

好可爱这兔,看看我的兔先(望)咬书包中..

快速發帖