1P 幣
隻2歲迷你賓仔(已絕). 好似好累咁......無咩反應.....
事緣尋晚比左根小好小組蘿蔔絲佢食......
屎變黑面泛金黃色.
之後今朝比左細細塊仔 椰菜 meet絲比佢食又係好中意....
屎無問題啦都係一粒粒,,,,,

而家返到去佢無咩反應......有d唔中意我....咩事呢?
(事緣尋晚比carrot佢時候係放左佢出黎周圍走下....我見佢尾附近有d毛起球又痴屎硬左. 咪捉佢黎搞搞囉....整完當我仇人咁離我十呎黎監視我. 方死我食左佢咁. 之後想食carrot又走過黎. 比完佢兩條仔食夠又走開.....如是者幾次..... 最後都執番佢入籠.....)

到我今晚返到屋企水樽都無咩郁過.......我有d擔心.....草就有食既.....唔多囉.而家再比carrot引佢都唔吼.

sanny0066 2011-11-3 12:04:29 AM
carrot好甜..點解要俾你有冇24小時獸醫既電話...請準備
syt174698 2011-11-3 12:06:35 AM
屋企有無草粉??按摩肚仔,唔係就要去旺角睇急症
sanny0066 2011-11-3 12:09:42 AM
咁佢今日有冇大便過
poorguy22 2011-11-3 12:18:22 AM
有大便. 好正常. 都多.
而家開始飲水啦.  我行埋去佢就望實我. 企響個水樽前面. 踢個籠塊膠......咩意思? 示威呀?
我唔理佢而家著鞋落樓下跑步. 同埋入房回post. 佢就開始飲水...我頂~
qtang 2011-11-3 12:19:35 AM

椰菜會引致腸胃氣脹.....唔好餵呀
carrot 太甜, 兔兔腸胃唔好架, 只可以少量當零食........

你都係帶佢睇醫生隱陣...
(為了兔兔~~ 主人要睇多D參考書同兔兔知識......)
sanny0066 2011-11-3 12:23:40 AM
poorguy22 發表於 2011-11-3 12:18 AM
有大便. 好正常. 都多.
而家開始飲水啦.  我行埋去佢就望實我. 企響個水樽前面. 踢個籠塊膠......咩意思?  ...

佢擺明唔倨你啦..佢唔倨你咁夜仲出去跑步唔陪佢玩呀
poorguy22 2011-11-3 12:38:28 AM
瀨野......唔怪得佢比平時食小左dd啦....而家係咁飲水.....
sanny0066 2011-11-3 12:42:57 AM
而家先知瀨野都未算遲既慢慢學習做一個盡責既兔奴
smallsuishan 2011-11-3 07:40:06 AM
兔兔岩岩先到新家.. 係需要時間適應

另外, 我見你..真係好多野都唔識
你真係要好好認真地睇一下D兔知識!!

同埋兔兔去左做BODY CHECK未呢..
未既就儘快帶佢睇一睇

快速發帖