第一,二日只肯在廁所扮雞仔........超涷,呆 (心痛)

第三日可以扒底訓,但都係要親手喂草草 (5喂5食)

第五日狂LAM傷口

依家好翻晒啦,醫生話傷口埋得好靚, HE...............MOMO豬仲大食過以前,兔努放心晒,我呢一星期大假就這樣結束了
Wandywan 2011-11-6 10:58:51 AM 來自手機
恭喜!好番晒啦!太好啦!唔緊要啦!最緊要係MoMo冇事。(*^▽^*)
肥墨魚 2011-11-6 11:53:54 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-6 12:37:51 PM
希生左一年先得一次既大假...MOMO媽你係得既
明日媽 2011-11-6 11:28:09 PM
我BB今日返去覆診,醫生話佢已經好得七七八八啦
你都要加油呀!Momo媽
sanny0066 2011-11-6 11:30:48 PM
你今日幾點去覆診呀
明日媽 2011-11-6 11:35:43 PM
sanny0066 發表於 2011-11-6 11:30 PM
你今日幾點去覆診呀

下晝4點呀
靜妍媽 2011-11-7 09:13:11 AM
Momo 豬好叻叻呀!!!
sanny0066 2011-11-7 09:15:28 AM
明日媽 發表於 2011-11-6 11:35 PM
下晝4點呀

我早上10點3已經去左.......勁眼訓
kkklon 2011-11-9 12:05:12 PM
MOMO豬去邊到絕育呀?????

快速發帖