今日帶左仔仔去bf屋企玩
我best friend隻兔兔係男(安哥拉)啡色
我仔仔都係男
但佢哋今日兩個搞埋一齊
但又唔係打架果種
好似男同女交配咁,疊上去un下un下
點解會咁???????????????????

PeterPaul 2011-11-10 09:44:49 PM
我屋企果兩兄弟都係咁
疊上去un下un下
屋企的兔哥仲要分唔清前後..總之疊上去就開始un
我睇住佢都唔知點好搞基就算啦..連頭尾都分唔清..
nixie 2011-11-10 09:56:54 PM
我個隻兩隻兔兔都係咁~~   有時係pat pat到un 有時係頭到un-_-
sanny0066 2011-11-10 10:44:40 PM
兔同兔搞基都未算奇呀..遲D你隻兔男搞你男友先O咀呀
花芝媽 2011-11-10 10:53:35 PM
我2個女都試過互un..    人地話係分邊個做大邊個做細...   花生個陣成日un芝麻個頭嫁
sanny0066 2011-11-10 10:59:18 PM
un個頭...唔係通常un屎忽既咩
wesky 2011-11-10 11:15:02 PM
男女都會照 un, 正常  = =
我兩隻女都會
Alan7617 2011-11-10 11:19:30 PM
我果2隻都係咁,有次試過長毛將呀波頸果汁毛咬咗出黎
sanny0066 2011-11-10 11:24:12 PM
Alan7617 發表於 2011-11-10 11:19 PM
我果2隻都係咁,有次試過長毛將呀波頸果汁毛咬咗出黎

咬毛...唔係打交先會咬毛既咩
wesky 2011-11-10 11:37:23 PM

un 既時候, 有時會咬住人地既毛最好即時分開啦, 被咬毛都好痛
花芝媽 2011-11-11 12:20:23 AM

個陣花生咬住芝麻D毛..= =   一分開佢地  見到花生個口有汁毛   幾恐怖 囧
個陣芝麻仲驚左花生.. 一見佢行埋身邊就走佬
sanny0066 2011-11-11 02:52:16 AM
wesky 發表於 2011-11-10 11:37 PM
un 既時候, 有時會咬住人地既毛最好即時分開啦, 被咬毛都好痛

Be都試過咬甩Yond毛 2次啦見到都心痛...被咬既兔兔又唔郁得
sanny0066 2011-11-11 02:53:00 AM
花芝媽 發表於 2011-11-11 12:20 AM
個陣花生咬住芝麻D毛..= =   一分開佢地  見到花生個口有汁毛   幾恐怖 囧
個陣芝麻仲驚左花生.. 一見佢行 ...

原來初初蝙蝠俠係俾花生呢個壞人蝦既蝙蝠俠都有軟弱既一面
花芝媽 2011-11-11 04:17:21 AM
芝麻仲要傻更更坐係到扮雞比佢un=_=
sanny0066 2011-11-11 04:28:41 AM
花芝媽 發表於 2011-11-11 04:17 AM
芝麻仲要傻更更坐係到扮雞比佢un=_=

花芝媽做咩咁夜都唔訓

快速發帖