為左令一隻超懶既豬仔做運動, 每天餵菜就要佢Jump Jump至有得食
http://youtu.be/gHVbeIAlJUM

jinjin 2011-11-14 10:41:21 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-14 08:58 AM

thank you 墨魚爸,

我真係攪唔掂點樣可以直接放上黎呀
jinjin 2011-11-14 10:44:14 AM
明日媽 發表於 2011-11-14 08:41 AM
嘩~
好叻叻呀!
不過要有嘢食先得

而家迫佢jump左個幾禮拜,無野食有時都得架啦

最攪笑係食哂之後,佢會jump去左,見無菜菜就自動波jump去右,來回jump得幾次,我係咁同佢講食哂啦,無啦,佢至會死死地氣走返入房又係趴係度
靜妍媽 2011-11-14 10:45:41 AM
我家靜賢都愈來愈肥喇~~~~~睇黎我都要學下呢招
jinjin 2011-11-14 10:47:18 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-14 10:01 AM
美國雅培校長研究顯示:
寶寶要從小培養 把握時機 助長幼兒全面發展…

咁美國雅培有無出成人奶粉?
MonMon已經1歲9個月啦,佢既幼年無係我手上。
肥墨魚 2011-11-14 10:54:01 AM 來自手機
肥墨魚 2011-11-14 10:55:17 AM 來自手機
jinjin 2011-11-14 10:59:00 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-14 10:55 AM
話俾你知我咪少樣野玩…唔制

咁我以後就靠哂你啦
jinjin 2011-11-14 11:02:50 AM
sanny0066 發表於 2011-11-14 09:37 AM
我隻耳筒俾Be咬開左5份我今朝先發覺

咁佢食左幾多份呀?
搵真D係咪砌得返一個完整既耳筒
jinjin 2011-11-14 11:03:50 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-14 10:45 AM
我家靜賢都愈來愈肥喇~~~~~睇黎我都要學下呢招

係呀,等佢跳下總好過郁都唔郁嘛
sanny0066 2011-11-14 11:06:50 AM
jinjin 發表於 2011-11-14 11:02 AM
咁佢食左幾多份呀?
搵真D係咪砌得返一個完整既耳筒

佢係咬爛左入面D線...咬到一半一半 半天吊咁..又未斷得晒..但已經報銷
sanny0066 2011-11-14 11:07:11 AM
jinjin 發表於 2011-11-14 11:03 AM
係呀,等佢跳下總好過郁都唔郁嘛

但我覺得佢唔算肥啦....可能佢岩岩剪完毛既關係
jinjin 2011-11-14 12:45:37 PM
sanny0066 發表於 2011-11-14 11:06 AM
佢係咬爛左入面D線...咬到一半一半 半天吊咁..又未斷得晒..但已經報銷 ...

唔緊要啦,耳筒呢家野,就算Be唔爛都會好快自己用到斷線架啦,
你個囡整爛既,你都唔會罰佢啦,你捨得咩?
jinjin 2011-11-14 12:55:19 PM
sanny0066 發表於 2011-11-14 11:07 AM
但我覺得佢唔算肥啦....可能佢岩岩剪完毛既關係

肥?

Sanny 你係講靜賢呀? 我都唔覺得佢肥喎, 好標準呀
sanny0066 2011-11-14 02:44:37 PM
jinjin 發表於 2011-11-14 12:45 PM
唔緊要啦,耳筒呢家野,就算Be唔爛都會好快自己用到斷線架啦,
你個囡整爛既,你都唔會罰佢啦,你捨得咩 ...

唔捨得呀
sanny0066 2011-11-14 02:45:12 PM
jinjin 發表於 2011-11-14 12:55 PM
肥?

Sanny 你係講靜賢呀? 我都唔覺得佢肥喎, 好標準呀

我講緊你放呢條片入面既兔兔呀...我唔覺佢肥呀

快速發帖