為左令一隻超懶既豬仔做運動, 每天餵菜就要佢Jump Jump至有得食
http://youtu.be/gHVbeIAlJUM

jinjin 2011-11-14 03:18:41 PM
sanny0066 發表於 2011-11-14 02:45 PM
我講緊你放呢條片入面既兔兔呀...我唔覺佢肥呀

MonMon唔肥架,不過佢真係好懶,佢成日都係趴係度,除左佢自己嚇親自己9秒9跑返入籠之外,我未見過佢跑,莫講話跑,連行快步都無。
佢無你地D兔兔咁活潑,我怕佢未老先衰,老來多病痛,咪要佢做下運動囉。
sanny0066 2011-11-14 04:15:16 PM
jinjin 發表於 2011-11-14 03:18 PM
MonMon唔肥架,不過佢真係好懶,佢成日都係趴係度,除左佢自己嚇親自己9秒9跑返入籠之外,我未見過佢跑, ...

呢排天氣凍應該會比前排活躍呢排Yond都跑多左
jinjin 2011-11-14 06:26:46 PM
sanny0066 發表於 2011-11-14 04:15 PM
呢排天氣凍應該會比前排活躍呢排Yond都跑多左

都好難啦,由7月尾開始,熱既日子佢都係22小時有冷氣嘆架啦,都係一樣咁懶,
無計,天生佢係大美人,好詩文架佢,永遠只會雙腳打横伸,永不會雙脾齊飛,
佢點會崩崩跳咁活潑呀,我都好想呀

nixie 2011-11-14 09:32:01 PM

哈 陰公兔
sanny0066 2011-11-14 11:55:47 PM
jinjin 發表於 2011-11-14 06:26 PM
都好難啦,由7月尾開始,熱既日子佢都係22小時有冷氣嘆架啦,都係一樣咁懶,
無計,天生佢係大美 ...

佢呢個POSE好正呀...斯文咪好囉..我其實懷疑緊我隻BeBe妹究竟係仔定囡..好鬼死粗魯又大膽
jinjin 2011-11-15 12:12:12 AM
sanny0066 發表於 2011-11-14 11:55 PM
佢呢個POSE好正呀...斯文咪好囉..我其實懷疑緊我隻BeBe妹究竟係仔定囡..好鬼死粗魯又大膽 ...

你2個女年紀咁細, 崩崩跳好正常喎, 活潑好玩D嘛, 我好恨架
sanny0066 2011-11-15 12:24:32 AM
jinjin 發表於 2011-11-15 12:12 AM
你2個女年紀咁細, 崩崩跳好正常喎, 活潑好玩D嘛, 我好恨架

Be先係崩崩跳..Yond係跳唔到..淨係識急步狂奔
jinjin 2011-11-15 12:30:28 AM
sanny0066 發表於 2011-11-15 12:24 AM
Be先係崩崩跳..Yond係跳唔到..淨係識急步狂奔

係喎, Yond隻腳點呀?有無好轉?
sanny0066 2011-11-15 12:32:36 AM
jinjin 發表於 2011-11-15 12:30 AM
係喎, Yond隻腳點呀?有無好轉?

並沒有..但佢就曳左活潑左...都係好事Kay媽話:反事要向好方面諗.唔好成日黑面.兔兔會FEEL到
jinjin 2011-11-15 12:39:43 AM
sanny0066 發表於 2011-11-15 12:32 AM
並沒有..但佢就曳左活潑左...都係好事Kay媽話:反事要向好方面諗.唔好成日黑面.兔兔會FEEL到{:3_7 ...

習慣左應該會無問題既, Yond一定健健康康架
sanny0066 2011-11-15 01:08:24 AM
jinjin 發表於 2011-11-15 12:39 AM
習慣左應該會無問題既, Yond一定健健康康架

佢呢排好曳呀..亂咁VV
jinjin 2011-11-15 10:54:47 AM
sanny0066 發表於 2011-11-15 01:08 AM
佢呢排好曳呀..亂咁VV

一定有事發生,多D留意一下佢既不同
sanny0066 2011-11-15 11:22:28 PM
jinjin 發表於 2011-11-15 10:54 AM
一定有事發生,多D留意一下佢既不同

YondYond呢排既不同係 佢曳左..曳左..再曳左
jinjin 2011-11-26 12:16:51 PM
sanny0066 發表於 2011-11-14 11:55 PM
佢呢個POSE好正呀...斯文咪好囉..我其實懷疑緊我隻BeBe妹究竟係仔定囡..好鬼死粗魯又大膽 ...

呢個pose係要兔媽我5體投地趴係地下至影到咁既角度架
sanny0066 2011-11-26 03:17:05 PM
jinjin 發表於 2011-11-26 12:16 PM

呢個pose係要兔媽我5體投地趴係地下至影到咁既角度架

睇黎你隻兔兔都係想你朝拜佢先做呢個POSE 引誘你影佢

快速發帖