1P 幣
疑問??
上次睇完大圍醫生, 姑娘好細心咁同我講叫我唔好再用綿花, 可能會卡親隻腳仔會腫
因為我果兩隻都係怕凍豬我驚佢地凍親嘛>_< 佢拎左d 盒裝紙巾既紙巾比佢地用~軟林林哥d呢

我想問?_? 咁抹手紙(硬果隻) 又得唔得呢?

想保暖又唔用綿花可以用咩呢??
多謝賜教!
hamstertroy 2011-11-14 01:15:53 PM

要用廚房抹手紙, 牌子建議用SCOTT
唔好用普通紙巾甚至廁紙, 一來品質冇預你處理食物o既咁好
二來太軟身, 好容易溶係口, 唔好!!

保暖詳見:
http://hamstertroy.blogspot.com/2011/09/blog-post_24.html
J.Milner 2011-11-14 10:19:02 PM 來自手機
廚房紙最好 耐用安全又保暖
小班 2011-11-15 02:15:52 PM
唔該唔該~ 咁抹手紙算唔算 同廚紙一樣保暖?
hamstertroy 2011-11-15 03:31:55 PM
小班 發表於 2011-11-15 02:15 PM
唔該唔該~ 咁抹手紙算唔算 同廚紙一樣保暖?

唔知你意思係唔係好硬身好吉手個D?

個D都唔好俾鼠寶用, 好利好危險又唔會舒服!
小班 2011-11-15 04:20:48 PM
hamstertroy 發表於 2011-11-15 03:31 PM
唔知你意思係唔係好硬身好吉手個D?

個D都唔好俾鼠寶用, 好利好危險又唔會舒服! ...

係呀! DILUTE!! 我比左好多佢
而家我去買D新既先

SCOTT廚紙?唔係面紙?
hamstertroy 2011-11-15 05:42:04 PM

廚房紙係好長一卷o架, SCOTT黎講6卷裝就抵D, 30零蚊~
小班 2011-11-15 08:35:49 PM
hamstertroy 發表於 2011-11-15 05:42 PM
廚房紙係好長一卷o架, SCOTT黎講6卷裝就抵D, 30零蚊~

已成收購買SCOOT卷紙, 係咪有個小笨象公仔既? 但係惠康賣15蚊2卷呀...SOSAD
hamstertroy 2011-11-15 09:34:54 PM
小班 發表於 2011-11-15 08:35 PM
已成收購買SCOOT卷紙, 係咪有個小笨象公仔既? 但係惠康賣15蚊2卷呀...SOSAD

係阿有隻象仔~

唔緊要啦, 下次咪識買多卷D抵D~
小班 2011-11-15 09:40:56 PM
嘻嘻...嗯! 哩個比起抹手紙真係柔軟好多!

http://hamstertroy.blogspot.com/ ... %86%E7%A6%8F%20Wish
請問藍色果舊野,,HOW MUCH/??
hamstertroy 2011-11-15 11:26:50 PM
小班 發表於 2011-11-15 09:40 PM
嘻嘻...嗯! 哩個比起抹手紙真係柔軟好多!

http://hamstertroy.blogspot.com/search/label/%E4%BE%86%E7%A6 ...

唔好意思, 我唔知你講梗邊樣, 不如你copy and paste張圖俾我睇~
小班 2011-11-15 11:39:40 PM
小班 2011-11-15 11:42:00 PM
依個.................
hamstertroy 2011-11-15 11:56:50 PM
小班 發表於 2011-11-15 11:39 PM

DNA鏈HK$598... 用作一個好好的紀念!!
小班 2011-11-16 12:11:09 AM
係咪要用佢地既SERVICE火葬先會整?

快速發帖