傻豬 幹嘛 這麼突然 急速的走了… 你不愛我了 是嗎
兩星期突然的暴瘦 星期五才看了醫生, 給你種菌
才只餵了你三天藥...只是三天......
我們還跟醫生約好了7天後見面, 忘了嗎?
為何.......

我知道你很辛苦....你的樣子告訴了我
我接受不了 這樣的突然... 你只有一歲零三個月...
為什麼 可以急病就即病... 就好不起來了
為什麼要靜悄悄地離開? 為什麼只留下硬硬的軀殼?
傻豬, 你的靈魂在哪裡? 你可以跟我對話了嗎?
崩潰了.......

chillimilk 2011-11-19 03:42:16 AM
小班 發表於 2011-11-18 01:49 AM
嗯.... 對不起, 引起了你的傷感,
小紫王, 奶茶的確是獨一無二, 不可取替的,
我諗, 哩個世界咁多倉鼠仔,  ...

你心情好左d 咁有好na! 將你份愛繼續然續比冬甩 好好愛錫佢la...

星期二發現我隻小寶既便便小左8成 而剩2成就超細粒 當時好貪心
第日book睇醫生 Dr話正常 不過小寶過肥左小小
Dr話可能轉天氣 佢飲小左水 所以便便小左 and細粒左
琴日有番多dd 便便但仍好細 今日數量又有多小小 size有靚左小小
佢飲小左水 今日用針銅餵左小小水比佢 基本上 佢都吾太肯飲 仲咬我tim!!!!!
小班 2011-11-19 04:08:48 AM
chillimilk 發表於 2011-11-19 03:42 AM
你心情好左d 咁有好na! 將你份愛繼續然續比冬甩 好好愛錫佢la...

星期二發現我隻小寶既便便小左8成 而剩 ...

哎, 我冬甩都係唔肯飲水...針筒都唔要...我又唔知佢有冇飲...但係就好多尿-.-
又貪玩又為食又要咬><已經跌左落地架啦...又要跳要出黎玩...睇實佢都要飛落地..救命呀!!!

要咁細心留意便便的嗎?我又冇咩睇...除非佢肯比我睇-_-

快速發帖