今日Dr Ma 轉介咗波波d資料去紅磡,Dr Ma 話呀波個膝蓋移咗位,要做手術
sanny0066 2011-11-22 10:03:13 AM
Alan7617 發表於 2011-11-22 09:59 AM
今日應該唔會帶呀波出黎,但好大機會會喺星期四撞倒,dr Ma 佢係摸到呀波隻腳再加我比咗d movie佢睇先介定 ...

星期四見
咁波波絕左育未呀
Wandywan 2011-11-22 10:18:01 AM
Alan7617 發表於 2011-11-22 12:40 AM
照咗x ray 膝蓋條根Yee咗位,有時會當條根對正位,行動就好像正常,但dr ma話如果唔理就會發炎。
價錢5000- ...

嘩!好貴呀!係先天,定整到ga?
Wandywan 2011-11-22 10:23:19 AM
Alan7617 發表於 2011-11-22 07:31 AM
當然唔近啦,我住葵涌區啊。醫得好,我願意付出,金錢,時間黎換佢地健康,最大問題係遇 ...

我都係葵涌區。祝波波早日好番。
Alan7617 2011-11-22 10:24:40 AM
整倒架,之前唔係咁,但唔知點整倒,5-10k 係dr Ma 估姐,可能會平d呢
未絕育架
Wandywan 2011-11-22 10:25:54 AM
Alan7617 發表於 2011-11-22 09:59 AM
今日應該唔會帶呀波出黎,但好大機會會喺星期四撞倒,dr Ma 佢係摸到呀波隻腳再加我比咗d movie佢睇先介定 ...

點解星期四整親呀?撞到野?
sanny0066 2011-11-22 10:27:35 AM
Wandywan 發表於 2011-11-22 10:25 AM
點解星期四整親呀?撞到野?

意思係...星期4會係紅磡獸醫診所撞到我..我都係星期4帶Yond去睇
sanny0066 2011-11-22 10:28:10 AM
Alan7617 發表於 2011-11-22 10:24 AM
整倒架,之前唔係咁,但唔知點整倒,5-10k 係dr Ma 估姐,可能會平d呢
未絕育架 ...

咁你打算帶2隻兔兔去邊絕育
我隻Yond係先天
lukyee86111 2011-11-22 12:26:31 PM
sanny0066 發表於 2011-11-21 09:56 PM
Alan 同你真係有緣 因為我今日係兔友joe媽介紹下都打左去紅磡book左星期4幫YondYond睇下隻 ...

我今晚都要去紅磡
程程唔舒服
靜妍媽 2011-11-22 12:45:13 PM
希望波波早日康復啦~~
sanny0066 2011-11-22 01:51:14 PM 來自手機
lukyee86111 發表於 2011-11-22 12:26 PM
我今晚都要去紅磡
程程唔舒服

Book唔到dr.ma? 你今晚book了幾點
lukyee86111 2011-11-22 03:22:38 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 01:51 PM
Book唔到dr.ma? 你今晚book了幾點

6:45pm hunghom
this is my first time to go hunghom
sanny0066 2011-11-22 03:44:04 PM
lukyee86111 發表於 2011-11-22 03:22 PM
6:45pm hunghom
this is my first time to go hunghom

6:45 我6:00已經離開紅磡了..見唔到你隻兔兔添
lukyee86111 2011-11-22 04:23:56 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 03:44 PM
6:45 我6:00已經離開紅磡了..見唔到你隻兔兔添

y u go there???
wht happen to yr rabbit?
sanny0066 2011-11-22 04:51:35 PM
lukyee86111 發表於 2011-11-22 04:23 PM
y u go there???
wht happen to yr rabbit?

我在紅磡返寫字樓工..所以收6點...6點就係紅磡走人...不過我隻兔兔Yond 星期4都去呢間診所睇..因為隻腳腳有事...而呢間診所有個專為兔兔做骨科手術既醫生...想聽下呢位醫生意見
lukyee86111 2011-11-22 06:05:03 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 04:51 PM
我在紅磡返寫字樓工..所以收6點...6點就係紅磡走人...不過我隻兔兔Yond 星期4都去呢間診所睇..因為隻腳腳 ...

i work at hung hom too

快速發帖