chock~chock~chock~
C360_2011-08-26 14-47-43_org.jpg C360_2011-08-26 14-47-58_org.jpg

joeman 2011-11-22 05:26:08 PM
你綠色果個網要黎做咩嫁
就咁望洛去好似係尊為整凵兔兔隻腳而設咁wor
sanny0066 2011-11-22 05:30:04 PM
整咁多跳板係籠入面既...又木板..又綠色個塊....想問下跳板係邊道配???Q兔廊
衰仔(00) 2011-11-22 05:33:55 PM
joeman 發表於 2011-11-22 05:26 PM
你綠色果個網要黎做咩嫁
就咁望洛去好似係尊為整凵兔兔隻腳而設咁wor ...

吾係牙...之前未轉籠所以諗住俾佢跳甘個到訓下..後期買左跳板佢就做左甘跳板既樓梯..不過依+轉左穩換左跳板冇用嚕''
佢好中跳上黎坐架!
衰仔(00) 2011-11-22 05:37:00 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 05:30 PM
整咁多跳板係籠入面既...又木板..又綠色個塊....想問下跳板係邊道配???Q兔廊 ...

個綠色係後期俾佢做跳板既樓梯''YES!係Q兔廊配的
joeman 2011-11-22 05:38:21 PM
明白明白不過個樣真係好危險
不過我都想買個跳版比佢不過我會set 矮d 太高好似好可怕咁
衰仔(00) 2011-11-22 05:40:51 PM
joeman 發表於 2011-11-22 05:38 PM
明白明白不過個樣真係好危險
不過我都想買個跳版比佢不過我會set 矮d 太高好似好可怕咁 ...

其實吾好好高架咋我放得
joeman 2011-11-22 05:43:06 PM
有冇張相可以影下成個龍黎睇下丫~~~

不過我見你跳版好短
係唔係唔洗買好長嫁炸?
同埋其實跳版佢地會用黎做咩野嫁
sanny0066 2011-11-22 05:58:35 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 05:37 PM

我都會係短期內配個跳板放係Be籠內
sanny0066 2011-11-22 05:58:59 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 05:37 PM

咁你綠色條樓梯又係係Q兔配
super4 2011-11-22 06:31:00 PM
綠色嗰舊嘢可否用啲防滑墊放上面,啲空間好容易叉錯位,整到腳就麻煩啦
衰仔(00) 2011-11-22 06:42:44 PM
super4 發表於 2011-11-22 06:31 PM
綠色嗰舊嘢可否用啲防滑墊放上面,啲空間好容易叉錯位,整到腳就麻煩啦 ...

依+已經冇用了!
衰仔(00) 2011-11-22 06:46:25 PM
joeman 發表於 2011-11-22 05:43 PM
有冇張相可以影下成個龍黎睇下丫~~~

不過我見你跳版好短

依+已經轉左第2個籠所以個跳板轉左第2隻冇用了..
個人長短用過覺得短既佢會係上面訓係到有時...長既佢就多數坐
真正跳版係咩作用我就吾知...只係想俾佢個空間大小小..又可以跳上坐下訓下
衰仔(00) 2011-11-22 06:47:10 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 05:58 PM
咁你綠色條樓梯又係係Q兔配

個個係10蚊店買既..之前1次買左2個依+都冇用了
sanny0066 2011-11-23 12:23:08 AM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 06:47 PM
個個係10蚊店買既..之前1次買左2個依+都冇用了

等我下次出開mk去下間10蚊店先..唔知而家仲搵唔搵到呢

另外今晚我已經出左金魚街買木板了...但買回來後先發覺size不合

快速發帖