11月尾係佢地生日 雖然唔知正確日子但應該差不多了

希望2個傻妹 肥肥白白 屙多D大大粒黃金便便 日日都開開心心 最緊要身體健康 

花生 就唔好係籠亂屙尿 唔好追住人個PAT

芝麻 唔好係籠外面亂屙尿 

已經相處快一年 但佢地每次中槍我都會好似第1次見咁 好興奮叫兔爸睇 仲要影相留念
佢地每做每一件事都令我好興奮 又嬲 又激氣 但又好好笑 

好想放好多相(雖然我已經放左好多。。。 好多張都好吸引 >//<

------------------------------------------
佢地2個月個陣岩岩黎屋企既相XD     佢地初初黎個鼻好污穢  係屎白兔黎

-----------------------------------------------------
變化好大 XD    芝麻可愛左好多XDDD    細個個陣好醜樣

希望大家既兔寶都身體健康 屙好多好多大大粒既黃金便便!!!

jinjin 2011-11-25 03:49:57 PM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 03:47 PM
戶外好多細小既朋友仔
一陣跟埋兔兔返屋企既話你之後都要滴返
只係我地滴左, 預防左先姐 ...

但係MonMon係我手上從未滴過蝨水,我唔知份量喎, 係咪要醫生俾個量至得架?
pillow.ma 2011-11-25 03:53:09 PM
sanny0066 發表於 2011-11-25 03:39 PM
郊遊前除左滴蝨水 仲有咩防護措施要做?
我都想帶2隻囡囡郊遊 可惜年紀太細>< ...

首先要等大個仔大個女左
抵抗力好左先出街街啦XD
跟住滴定REVOLUTION唔好比細小朋友仔上身
準備定行街繩廢時走兔
遠離人多同有狗既地方先放佢出離
控制住小朋友既活動範圍
呢D都係要注意既
其實大家都會諗到
pillow.ma 2011-11-25 03:55:27 PM
jinjin 發表於 2011-11-25 03:49 PM
但係MonMon係我手上從未滴過蝨水,我唔知份量喎, 係咪要醫生俾個量至得架? ...

帶佢去睇醫生配
jinjin 2011-11-25 03:57:55 PM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 03:55 PM
帶佢去睇醫生配

同醫生講要帶佢效遊,要配定蝨水咁呀?

咁貴唔貴架?D蝨水可以留幾耐架?
sanny0066 2011-11-25 03:58:04 PM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 03:53 PM
首先要等大個仔大個女左
抵抗力好左先出街街啦XD
跟住滴定REVOLUTION唔好比細小朋友仔上身

仲要絕埋育先得 一陣搞出人命><
pillow.ma 2011-11-25 04:04:45 PM
jinjin 發表於 2011-11-25 03:57 PM
同醫生講要帶佢效遊,要配定蝨水咁呀?

咁貴唔貴架?D蝨水可以留幾耐架? ...

想帶佢出郊外所以想滴蝨水預防下@@

通常蝨水係比REVOLUTION你
有3小支
1個月滴1支
pillow.ma 2011-11-25 04:06:52 PM
sanny0066 發表於 2011-11-25 03:58 PM
仲要絕埋育先得 一陣搞出人命><

點解搞出人命? XD
sanny0066 2011-11-25 04:24:43 PM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 04:04 PM
想帶佢出郊外所以想滴蝨水預防下@@

通常蝨水係比REVOLUTION你

我2隻BB兔 3枝TOTAL滴左4次..每人滴左2個月
sanny0066 2011-11-25 04:25:09 PM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 04:06 PM
點解搞出人命? XD

YondYond一陣俾人un都懵成成.唔識走...咪會搞出人命囉
花芝媽 2011-11-25 06:04:37 PM

花芝:  遲D總有機會見面既..   到時我要好多姐姐摸摸>/////<
pillow.ma 2011-11-25 09:13:29 PM
sanny0066 發表於 2011-11-25 04:24 PM
我2隻BB兔 3枝TOTAL滴左4次..每人滴左2個月

係咪因為你既係小朋友所以份量少D?
我PILLOW都係幾個月前先滴完

最放心係直接帶小朋友去醫生度
等醫生話你知滴幾多
carbee 2011-11-25 11:33:53 PM
小虎咁細咪唔可以郊遊囉!?
明日媽 2011-11-25 11:55:48 PM
花生芝麻大個女啦!姨姨祝你地身體健康,快快樂樂,長命百歲
花芝媽 2011-11-26 12:10:03 AM
carbee 發表於 2011-11-25 11:33 PM
小虎咁細咪唔可以郊遊囉!?

等埋小虎 一齊去玩>////////<
sanny0066 2011-11-26 12:20:53 AM
pillow.ma 發表於 2011-11-25 09:13 PM
係咪因為你既係小朋友所以份量少D?
我PILLOW都係幾個月前先滴完

應該就係啦...所以我3枝可以用到4次

快速發帖