11月尾係佢地生日 雖然唔知正確日子但應該差不多了

希望2個傻妹 肥肥白白 屙多D大大粒黃金便便 日日都開開心心 最緊要身體健康 

花生 就唔好係籠亂屙尿 唔好追住人個PAT

芝麻 唔好係籠外面亂屙尿 

已經相處快一年 但佢地每次中槍我都會好似第1次見咁 好興奮叫兔爸睇 仲要影相留念
佢地每做每一件事都令我好興奮 又嬲 又激氣 但又好好笑 

好想放好多相(雖然我已經放左好多。。。 好多張都好吸引 >//<

------------------------------------------
佢地2個月個陣岩岩黎屋企既相XD     佢地初初黎個鼻好污穢  係屎白兔黎

-----------------------------------------------------
變化好大 XD    芝麻可愛左好多XDDD    細個個陣好醜樣

希望大家既兔寶都身體健康 屙好多好多大大粒既黃金便便!!!

花芝媽 2011-11-24 08:16:02 PM
點解D相忽大忽細甘搞笑
lukyee86111 2011-11-24 08:30:11 PM
CUTE
GOOD NAME
衰仔(00) 2011-11-24 09:38:04 PM
真係好中變化
花芝媽 2011-11-24 10:04:40 PM

芝麻細個好醜樣     花生個鼻又勁污穢  但個樣超精靈   未買佢之前 係個籠到有人行埋去就企係身望住你..

都係咁  阿媽先想買佢返屋企
sanny0066 2011-11-24 10:10:06 PM

花芝媽..你有冇搞錯呀....第3張相2隻衰野擔住口煙你都唔阻止佢地
花芝媽 2011-11-24 11:20:02 PM
個張相好低死  我一嗌佢地 2個就望住我
carbee 2011-11-25 12:10:25 AM
花芝媽一定好懷念佢地兩個細個全身bb毛個樣,
祝花生,芝麻生日快樂~
食多d草枝, cc大大粒, 日日黃金便,大個囡唔好周圍vv
sanny0066 2011-11-25 12:21:56 AM
花生長大後有幾張相 雙眼都唔見左
花芝媽 2011-11-25 12:46:35 AM
sanny0066 發表於 2011-11-25 12:21 AM
花生長大後有幾張相 雙眼都唔見左

夏天又會見返隻眼了 ...  因為我會剪佢鼻仔對上D毛毛HAHA ...  睇返隻眼令女D ...

依一年我都無乜點幫花生剪過毛   反以芝麻成日剪...  
花芝媽 2011-11-25 12:47:45 AM
carbee 發表於 2011-11-25 12:10 AM
花芝媽一定好懷念佢地兩個細個全身bb毛個樣,
祝花生,芝麻生日快樂~
食多d草枝, cc大大粒, 日日黃金便,大個 ...

係超掛住呀..   個陣佢地BB 我無抱過佢地...  所以大約幾大隻我都唔記得了><

你幾時又放下你2個衰豬D相上黎呀 ..  係米大隻左好多???
nixie 2011-11-25 12:58:00 AM
花芝媽 發表於 2011-11-24 10:04 PM
芝麻細個好醜樣     花生個鼻又勁污穢  但個樣超精靈   未買佢之前 係個籠到有人行埋去就企係身望 ...

我隻蛋糕同你個隻完全相反   買佢個陣    佢係比一班係飲水器到想飲水既兔兔   壓左係最低  但佢完全冇反抗既意慾
sanny0066 2011-11-25 01:57:36 AM
nixie 發表於 2011-11-25 12:58 AM
我隻蛋糕同你個隻完全相反   買佢個陣    佢係比一班係飲水器到想飲水既兔兔   壓左係最低  但佢完全冇反 ...

唔通係因為蛋糕被人恰..所以你先決定拯救佢
花芝媽 2011-11-25 03:03:49 AM
nixie 發表於 2011-11-25 12:58 AM
我隻蛋糕同你個隻完全相反   買佢個陣    佢係比一班係飲水器到想飲水既兔兔   壓左係最低  但佢完全冇反 ...

都幾似芝麻... 細細個好好笑...  芝麻想飲水..  花生唔比佢飲...

跟住用鼻仔對上個面  頂住個飲水位...  頂一半又唔頂一半   跟住芝麻一直LAM...   好啦   跟住花生成個頭濕哂...

笑死我= =

nixie 2011-11-25 03:08:40 AM
花芝媽 發表於 2011-11-25 03:03 AM
都幾似芝麻... 細細個好好笑...  芝麻想飲水..  花生唔比佢飲...

跟住用鼻仔對上個面  頂住個飲水位...  ...

哈 花生咁得意既  想做小霸王  但又太笨

快速發帖