哈哈! 小白轉眼間三個月大啦....而小黑都差不多五個月大啦
之前小黑一見到小白都攻擊, 所以一直唔敢放牠們一起
但今次居然神奇地放在一起都無咬對方喎...      

C360_2011-11-27-08-23-01.jpg      C360_2011-11-27-08-22-54.jpg

C360_2011-11-27-08-22-47.jpg      C360_2011-11-27-08-23-36.jpg

sanny0066 2011-11-28 09:48:35 AM
下..咁搞笑..你冇專登bond佢地..反而可以一齊
小白小黑 2011-11-28 09:56:44 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 09:48 AM
下..咁搞笑..你冇專登bond佢地..反而可以一齊

當然係專登bond..其實昨日牠們一起左十分鐘後,小黑又攻擊..唉..
sanny0066 2011-11-28 09:57:59 AM
小白小黑 發表於 2011-11-28 09:56 AM
當然係專登bond..其實昨日牠們一起左十分鐘後,小黑又攻擊..唉.. ...

佢地2隻都未絕育你個2隻係點攻擊???可唔可以講清楚d
小白小黑 2011-11-28 10:01:30 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 09:57 AM
佢地2隻都未絕育你個2隻係點攻擊???可唔可以講清楚d

未呀..兩隻都係女仔..小黑五個月, 小白三個月

昨日我將佢地放係佢地兩個都很少到過的地方..初時小黑見到小白都無咬佢, 佢聞佢和幫佢lam毛毛
但過左十分鐘到, 小黑開始咬小白的毛毛...咬到小白驚到走開左..我教小黑, 小白係你朋友黎架..佢又好似唔咬, 但過左一陣又咬, 咁我未放返佢地入自己的籠囉..
sanny0066 2011-11-28 10:09:01 AM
小白小黑 發表於 2011-11-28 10:01 AM
未呀..兩隻都係女仔..小黑五個月, 小白三個月

昨日我將佢地放係佢地兩個都很少到過的地方..初時小黑見到 ...

真係頭痕..我打算絕育後先再BOND我屋企2隻囡囡
小白小黑 2011-11-28 10:10:03 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 10:09 AM
真係頭痕..我打算絕育後先再BOND我屋企2隻囡囡

我都係等小黑知道小白的存在..但如果小黑仍然咁惡, 我會等小黑絕左育才bond架啦..
sanny0066 2011-11-28 10:11:22 AM
小白小黑 發表於 2011-11-28 10:10 AM
我都係等小黑知道小白的存在..但如果小黑仍然咁惡, 我會等小黑絕左育才bond架啦.. ...

我唔想Yond再有陰影...所以唔再bond佢地
肥墨魚 2011-11-28 10:15:47 AM 來自手機
小白小黑 2011-11-28 10:18:35 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-28 10:15 AM
放心啦!咁樣落去小克將來會勁錫小白 只要小克白每日都見到對方 小克應該會係大姐 絕育後會糖痴豆 ...

^^希望啦..我每日都比佢地見下對方..說真..小黑最多都係咬小白的毛, 都不會見血..畢竟小黑都幾驚我呢個主人(佢LIKE我BF多啲..)
明日媽 2011-11-28 10:19:15 AM
兩個都好可愛呀!
可唔可以俾姨姨啜啖呢
sanny0066 2011-11-28 10:24:22 AM
明日媽 發表於 2011-11-28 10:19 AM
兩個都好可愛呀!
可唔可以俾姨姨啜啖呢

非禮狂再度出現係mini兔論壇
小白小黑 2011-11-28 10:25:22 AM
明日媽 發表於 2011-11-28 10:19 AM
兩個都好可愛呀!
可唔可以俾姨姨啜啖呢

小黑: 你唔打我就俾你啜
小白: 你比草草我食就俾你啜XDXD
sanny0066 2011-11-28 10:32:04 AM
小白小黑 發表於 2011-11-28 10:25 AM
小黑: 你唔打我就俾你啜
小白: 你比草草我食就俾你啜XDXD

咁我選擇小黑..我要留返D草俾BeBe同Yond食
小白小黑 2011-11-28 10:51:52 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 10:32 AM
咁我選擇小黑..我要留返D草俾BeBe同Yond食

咁我叫小黑俾你啜一下..不過希望佢不會咬你啦..(佢已經咬傷過我一次架啦..^^)

快速發帖