我的小黑,彈跳力相當驚人..
籠頂絕對無難度..有相為證呀!!
p.s: 仲識擺pose tim

C360_2011-11-26-01-02-06.jpg  淑女look

C360_2011-11-26-01-00-44.jpg  雞仔look

C360_2011-11-26-00-54-29.jpg  傻兔look

C360_2011-11-26-00-33-44.jpg  大耳look

小白小黑 2011-11-28 10:03:38 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:01 AM
你有冇睇我家奶茶個post "籠頂風光好"

奶茶成日都輕功咁跳上去....

佢已經試過由地下跳出圍欄..
so我只會在家時才放佢出黎玩, 咁就算佢跳出黎, 都可以看住佢...
佢個樣純真?? 你比佢騙到了..
佢係一隻超惡, 超心急, 超頑皮的rabbit

p.s: 你的post我有睇..你的'奶茶'都好可愛呀!!
sanny0066 2011-11-28 10:07:56 AM
你個係Q兔圍欄???咁高都跳到出去欄外
小白小黑 2011-11-28 10:12:11 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 10:07 AM
你個係Q兔圍欄???咁高都跳到出去欄外

係呀...我係Q兔買, 已經係最高果個..但有一日, 我放小白和小黑出黎玩, 咁小白和小黑只係一欄之隔, 唔知係未小黑見到, 竟然跳出圍欄..我都嚇左一跳...!!!
小白小黑 2011-11-28 10:13:06 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:07 AM
你個圍欄幾高? 奶茶好似仲未可以就咁由地下跳出圍欄....
因為我係24小時由得奶茶自己係圍欄入面...
我都 ...

KAKA..SO我在家才放佢出黎...唔係佢跳出黎好煩
小黑見膠就咬, 任何用膠做GE野都咬..我都唔明..
sanny0066 2011-11-28 10:13:45 AM
戈肯定係8片啦
sanny0066 2011-11-28 10:14:09 AM
小白小黑 發表於 2011-11-28 10:13 AM
KAKA..SO我在家才放佢出黎...唔係佢跳出黎好煩
小黑見膠就咬, 任何用膠做GE野都咬..我都唔明.. ...

咁你包好晒D電線未...睇黎小黑真係好Q惡
小白小黑 2011-11-28 10:15:19 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 10:14 AM
咁你包好晒D電線未...睇黎小黑真係好Q惡

無呀..因為我會在我視線範圍..佢見到我都幾驚我..(因為佢一做錯野就罵佢..SO佢都唔會太亂黎..)
小白小黑 2011-11-28 10:16:46 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:13 AM
而家搞到我好驚wor =.=

KAKA..算吧..如果你屋企無咩危險物品都好啲
因為我BF放單車在家. 我唔敢返工時比小黑一個通屋走, 唔想佢整親...
小白小黑 2011-11-28 10:22:47 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:19 AM
我屋企無危險品...

不過係3層開晒門通ge 村屋.. 即係佢出左唻就可能會上埋天台都唔定... -__________-  ...

咁你要做啲功夫..
所有出入門你可能要BLOCK一BLOCK..萬一佢走上天台就煩..啲RABBIT係唔知死架...
sanny0066 2011-11-28 10:27:46 AM
小白小黑 發表於 2011-11-28 10:16 AM
KAKA..算吧..如果你屋企無咩危險物品都好啲
因為我BF放單車在家. 我唔敢返工時比小黑一個通屋走, 唔想佢 ...

唔係怕佢整親..係被你到時成間屋D野都被佢咬左幾啖
sanny0066 2011-11-28 10:28:28 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:18 AM
... 咁就"奶" 野喇.... -________________________________________________________________-

但奶茶現 ...

去買D好似豬腸咁既膠管就得...我尋晚都將個拖板電線包好晒
肥墨魚 2011-11-28 10:32:31 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-28 10:34:00 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:30 AM
唔到我做 屋企人要打開晒所有門3層要通... 我無辦法....
但照暫時觀察奶茶無意思想出唻...  ...

通風呀ma...自然風{
sanny0066 2011-11-28 10:34:46 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:30 AM
唔係姨個問題 我驚佢走左出唻睇唔開走左上天台=.=

咁我諗又唔會既....你主人都未玩謝你呢個兔奴...如果係既..都係調返轉 係你呢個兔奴睇唔開走上天台

快速發帖