sanny0066 2011-12-1 12:47:34 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-1 12:44 PM
睇yond身材似細種~一歲1kG左右啦

其實Yond而家當我綁住佢右腳時 隻右腳膝蓋已經發展到屈埋左入身體 同埋佢右面個肚腩係凌捨突左出黎我對住Yond都唔知可以點
chillimilk 2011-12-5 04:35:29 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:18 PM
唔係重量問題,係佢係貓貓兔,應該係大隻D架嘛,成兔只係細過MonMon少少或同一樣咁大隻架 ...

mon mon依家幾大隻呢?
隻曳b body check過 dr都話兩個至兩個零月倒
係咪果張photo 照得細隻左呢!!
chillimilk 2011-12-5 04:42:33 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:47 PM
其實Yond而家當我綁住佢右腳時 隻右腳膝蓋已經發展到屈埋左入身體 同埋佢右面個肚腩係凌捨突左出黎{:3_12 ...

吾好咁la 你要加油 真係辛苦晒yond爸na
yondyond幾時再覆診ar 問下dr ma如果間中坐下輪椅 吾洗成日屈住對腳仔 會否好d呢
jinjin 2011-12-5 10:51:07 AM
chillimilk 發表於 2011-12-5 04:35 AM
mon mon依家幾大隻呢?
隻曳b body check過 dr都話兩個至兩個零月倒
係咪果張photo 照得細隻左呢! ...

MonMon咪成隻賓尼咁大隻囉,係正中獅子兔咁大隻,

可能曳b係混左迷你種呢,好多兔兔都係溝黎溝去,都唔知係大定細種架啦~
麥皮都係獅子兔,但係細過MonMon幾個碼架~
chillimilk 2011-12-5 06:36:13 PM
jinjin 發表於 2011-12-5 10:51 AM

可能曳b係混左迷你種呢,好多兔兔都係溝黎溝 ...

wa! 琴日係i luv rabbit見到隻超...... 大隻黑色+好小白色既賓尼兔 瞓左係地下任人摸!!
真係好似隻cooker狗仔咁!!
sanny0066 2011-12-5 07:44:40 PM

純種獅子兔..冇兔兔敢埋身
sanny0066 2011-12-5 07:45:39 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 06:36 PM
wa! 琴日係i luv rabbit見到隻超...... 大隻黑色+好小白色既賓尼兔 瞓左係地下任人摸!!
真係好似隻cooker ...

呢隻兔兔成日無啦啦係人地腳附近出現唔知佢咁好肉地    踩到佢..佢會唔會痛既呢
jinjin 2011-12-5 11:49:59 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 06:36 PM
真係好似隻cooker ...

佢叫做B仔, 好鬼大隻又好鬼肥, D店員抱住佢仲大過抱住一個BB仔呀
chillimilk 2011-12-6 02:18:37 AM
sanny0066 發表於 2011-12-5 07:45 PM
呢隻兔兔成日無啦啦係人地腳附近出現唔知佢咁好肉地    踩到佢..佢會唔會痛既呢 ...

ha 你又黎嘞 又想比大家圍插ar
chillimilk 2011-12-6 02:24:41 AM
jinjin 發表於 2011-12-5 11:49 PM
佢叫做B仔, 好鬼大隻又好鬼肥, D店員抱住佢仲大過抱住一個BB仔呀 ...

佢應該叫做 巨B仔 佢得一歳已經咁大隻 遲d咪

係呢 香港邊樹有全白mini size 賓尼兔呢?
chillimilk 2011-12-6 02:26:40 AM
sanny0066 發表於 2011-12-5 07:44 PM
純種獅子兔..冇兔兔敢埋身

乜家陣monmon好惡咩??!!
chillimilk 2011-12-6 02:28:36 AM

希望佢係混種la 因我吾想咁大隻bor
jinjin 2011-12-6 02:31:52 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 02:24 AM
佢應該叫做 巨B仔 佢得一歳已經咁大隻 遲d咪

係呢 香港邊樹有全白mini size 賓尼兔呢? {:3_78 ...

有時我見到I love Raxxxx入邊有D放係箱既純種侏儒兔有出世紙果D有白色的,
呢D應該唔會大大下變左大種掛???
有哂出世紙, 賣千幾二千蚊一隻架
jinjin 2011-12-6 02:35:38 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 02:26 AM

MonMon都未必係純種架,
我只係話佢係正常獅子兔咁大隻, 無講過佢係純種,
因為我都唔知佢有無混到其他品種架~~
只係兔協寫住係獅子兔, 我又見佢咁鬼大隻, 起碼知道應該係無混到迷你種啦~~
jinjin 2011-12-6 02:37:17 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 02:26 AM

MonMon其實係胆小鬼, 係兔聚被兔強完都只係嚇到呢埋角落頭驚驚架咋~~

快速發帖