BeBe你係道望乜Q姐

第一次唔夠膽跳落黎個傻樣

玩完顛完訓個靚教先

YondYond妹隻耳仔愈來愈大

隻右耳仲離奇地升起..唔識落返黎唔通想偷聽我同Kay媽講秘密

黎多張比薩斜塔耳仔先

衰仔(00) 2011-11-29 07:41:41 PM
youndyound真係好鬼可愛
Wandywan 2011-11-29 07:43:56 PM
Yond第二,三張相好cute,有d似Coffee!
sanny0066 2011-11-29 07:50:27 PM
多謝Coffee媽同衰媽讚讚傻Yond好鍾意訓係呢個位
chillimilk 2011-11-29 08:24:17 PM
sanny0066 發表於 2011-11-29 07:50 PM
多謝Coffee媽同衰媽讚讚傻Yond好鍾意訓係呢個位

好cute wor!!
你識upload photo就即刻show yondyond我地睇
chillimilk 2011-11-29 08:26:00 PM
係wor 點樣可以整到好似你果d咁細張相ga??
sanny0066 2011-11-29 08:29:07 PM
chillimilk 發表於 2011-11-29 08:24 PM
好cute wor!!
你識upload photo就即刻show yondyond我地睇

呢張我都係用手機 再放上微博 再偷返入電腦
sanny0066 2011-11-29 08:29:30 PM
chillimilk 發表於 2011-11-29 08:26 PM

微博偷相...先會變得咁細張
Wandywan 2011-11-29 09:02:38 PM
chillimilk 發表於 2011-11-29 08:26 PM

係添加附件到可以加相ga!
明日媽 2011-11-29 09:17:38 PM
我鍾意Yond Yond多啲
sanny0066 2011-11-29 09:19:06 PM
明日媽 發表於 2011-11-29 09:17 PM
我鍾意Yond Yond多啲

我鍾意Yond多D...女友鍾意Be多D
Alan7617 2011-11-29 09:59:26 PM
2隻都咁得意
sanny0066 2011-11-29 10:03:35 PM
Alan7617 發表於 2011-11-29 09:59 PM
2隻都咁得意

今晚好凍...BeBe隻耳仔冇晒體溫...岩岩嚇死我
Alan7617 2011-11-30 01:02:04 AM
wow 佢地好Q 呀.....
bebe 好似我隻波波呀......
sanny0066 2011-11-30 01:09:35 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 01:02 AM
wow 佢地好Q 呀.....
bebe 好似我隻波波呀......

擺明一樣啦波波BeBe BeBe波波

快速發帖