冬天又黎 芝麻又換毛   又禿啦 又變色啦 。。。 
你地屋企既兔寶會唔會咁??????

忽然出現一條黑色直線  仲要汁邊有一粒點

打開佢睇睇下先 ..中間係變左啡色

接近肚仔位又禿左...

睇下個屁股仔...  禿禿禿禿禿  仲要變埋色

睇下條頸 .. 又變埋色 ...  

再拉近少少... 頸都禿埋

我絕對覺得冬天  芝麻背隻又係會變返啡色   

今年就快夏天個陣幫佢剪既..  好醜樣..

本來係咁..     D毛仲要好似人地燒燶左咁

sanny0066 2011-12-1 10:48:37 PM
花芝媽 發表於 2011-12-1 10:27 PM
真係好難講  有d兔仔    係bb毛換做成兔毛.....   會唔同左色=0=

我隻Be由全啡色變成啡黑雜色
sanny0066 2011-12-2 11:20:15 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:18 AM
奶茶都係... 啡色o個part 由淺啡變左做雜啡....

貨不對辦..拎返去spca投訴啦
sanny0066 2011-12-2 11:29:08 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:25 AM
投訴咩? 唔夠似奶茶????

投訴係兔兔領養區道領養左隻野...點知返到屋企先發現係哥基..搞到我仲買左咁多貴草草俾佢地食
sanny0066 2011-12-2 11:40:45 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:36 AM
咩呀.. 再加多句.. 搞搞下仲變埋牧羊狗.. 想點

牧羊狗呢個句太膚淺..應該係37chok樣黑面哥基牧羊狗
sanny0066 2011-12-2 11:46:43 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:45 AM
=........= 要加埋迷你種....

唔迷你嫁啦...可能相比起spca領養返來時....37chok樣黑面哥基牧羊狗已經大隻左好多嫁啦..你日日望住先唔覺既姐
sanny0066 2011-12-2 11:57:36 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 11:48 AM
咁對比起牧羊狗個size 佢仲爭好多

我日日都有覺得佢大左好多

冇嫁啦...已經唔再係bb黎嫁啦佢
lukyee86111 2011-12-2 02:01:32 PM
sanny0066 發表於 2011-12-2 11:20 AM
貨不對辦..拎返去spca投訴啦

我程程細個係金色架
而家大左,反而變左深啡

錦我係未要去投訴
肥墨魚 2011-12-2 03:03:33 PM 來自手機
肥墨魚 2011-12-2 03:04:50 PM 來自手機
sanny0066 2011-12-2 04:19:35 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-2 03:04 PM
墨魚皮啲啡色都淡晒~嗚…

即係麥皮D啡色退晒咁咪變左...咪變左XX既翻版
sanny0066 2011-12-2 04:20:05 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-2 03:20 PM
我覺得淺啡色靚d

而家好似揀緊顏色做挑染咁...我要淺金呀唔該

快速發帖