冬天又黎 芝麻又換毛   又禿啦 又變色啦 。。。 
你地屋企既兔寶會唔會咁??????

忽然出現一條黑色直線  仲要汁邊有一粒點

打開佢睇睇下先 ..中間係變左啡色

接近肚仔位又禿左...

睇下個屁股仔...  禿禿禿禿禿  仲要變埋色

睇下條頸 .. 又變埋色 ...  

再拉近少少... 頸都禿埋

我絕對覺得冬天  芝麻背隻又係會變返啡色   

今年就快夏天個陣幫佢剪既..  好醜樣..

本來係咁..     D毛仲要好似人地燒燶左咁

sanny0066 2011-12-1 12:58:18 AM
花芝媽你搞錯晒啦...呢D叫挑染
花芝媽 2011-12-1 01:02:04 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:58 AM
花芝媽你搞錯晒啦...呢D叫挑染

邊個靜雞雞幫蝙蝠俠挑染   
sanny0066 2011-12-1 01:08:07 AM
花芝媽 發表於 2011-12-1 01:02 AM
邊個靜雞雞幫蝙蝠俠挑染

咁你都唔知..擺明係花生啦...花生成日蝦芝麻
花芝媽 2011-12-1 01:08:57 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 01:08 AM
咁你都唔知..擺明係花生啦...花生成日蝦芝麻

醜死怪囉   
sanny0066 2011-12-1 01:15:32 AM
花芝媽 發表於 2011-12-1 01:08 AM
醜死怪囉

其實蝙蝠俠都唔想的  花芝媽你係gel甲師父
花芝媽 2011-12-1 01:24:21 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 01:15 AM
其實蝙蝠俠都唔想的  花芝媽你係gel甲師父

兔婆係..     我D手都係佢包辨 ..   

MAYBE 自己將來都係 ..  ((遠目
sanny0066 2011-12-1 01:25:35 AM
花芝媽 發表於 2011-12-1 01:24 AM
兔婆係..     我D手都係佢包辨 ..   

MAYBE 自己將來都係 ..  ((遠目

KayKay都學緊
nixie 2011-12-1 01:31:39 AM
我隻兔兔都係     呢家變左中間咁... 亂晒 唔好睇=[    以前間條咁

sanny0066 2011-12-1 01:34:45 AM
nixie 發表於 2011-12-1 01:31 AM
我隻兔兔都係     呢家變左中間咁... 亂晒 唔好睇=[    以前間條咁

睇黎每隻兔兔都離唔開呢個甩毛換毛厄運
花芝媽 2011-12-1 01:59:30 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 01:34 AM
睇黎每隻兔兔都離唔開呢個甩毛換毛厄運

但換到變哂毛  =     =  .........  仲要禿  又唔係隻隻兔都咁...  
sanny0066 2011-12-1 02:11:32 AM
花芝媽 發表於 2011-12-1 01:59 AM
但換到變哂毛  =     =  .........  仲要禿  又唔係隻隻兔都咁...

搞到我好怕遲D BeBe YonD換毛個陣既樣會變成點
sanny0066 2011-12-1 02:18:55 AM
花芝媽 發表於 2011-12-1 01:59 AM

頭像轉左chok樣wo
花芝媽 2011-12-1 02:20:20 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 02:11 AM
搞到我好怕遲D BeBe YonD換毛個陣既樣會變成點

....芝麻細細個已經換到禿  花生反而無
sanny0066 2011-12-1 02:22:39 AM
花芝媽 發表於 2011-12-1 02:20 AM
....芝麻細細個已經換到禿  花生反而無

蝙蝠俠條命真係坎坷又被咬甩毛...自己又甩毛甩到禿頭

快速發帖