1P 幣
我買左vetbed俾我的兔女!

但牠又抓又咬張墊!〔我每日都執到vetbed毛球!〕

仲要唔多願意企係張vetbed度!

平時用90%時間企係下層

依家鋪左張墊,90%跳左上  上層!

牠真係咁討厭張墊!!

我點算好呀!
sanny0066 2011-12-12 02:00:55 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-12 01:54 AM
唉!我無買菜嘛!

唔洗日日俾嫁...間中去買一次咪得囉..我都係1個星期先俾1日菜菜
kwan104kwan 2011-12-12 02:48:40 AM
哼!我望左好多次!

呀曳曳豬真係keep住係上層!

唔係食野同 v v 都唔踩張vetbed呀!

嬲到我爆炸呀!
sanny0066 2011-12-12 11:50:06 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-12 02:48 AM
哼!我望左好多次!

呀曳曳豬真係keep住係上層!

你個籠有2層嫁咁豪華
kwan104kwan 2011-12-12 06:59:41 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 11:50 AM
你個籠有2層嫁咁豪華

M字頭個黑色籠之嘛!
sanny0066 2011-12-13 12:42:49 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-12 06:59 PM
M字頭個黑色籠之嘛!

喔..我知邊個了..個個籠都好大下嫁wo....好似要成$900up
kwan104kwan 2011-12-13 08:38:57 PM
sanny0066 發表於 2011-12-13 12:42 AM
喔..我知邊個了..個個籠都好大下嫁wo....好似要成$900up

係呢個論壇二手買左兩個,半價左右啦!

我係下面鋪vetbed  

佢就上左去!
sanny0066 2011-12-14 01:52:26 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-13 08:38 PM
係呢個論壇二手買左兩個,半價左右啦!

我係下面鋪vetbed  

哈哈你覺得呢個籠清洗麻唔麻煩中間有條柄
kwan104kwan 2011-12-14 08:31:11 PM

ok la 我唔會成個洗!
kwan104kwan 2011-12-14 08:31:35 PM
sanny0066 發表於 2011-12-14 01:52 AM
哈哈你覺得呢個籠清洗麻唔麻煩中間有條柄

ok la 不過佢用得都幾乾淨,

所以主要都係用濕布抹下,

拆板洗!

但上面個層點鋪vetbed?

好易走位!

正計劃迫佢接受現實!
sanny0066 2011-12-14 08:58:30 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-14 08:31 PM
ok la 不過佢用得都幾乾淨,

所以主要都係用濕布抹下,

如果上層鋪vetbed要用夾夾住 ^_^
kwan104kwan 2011-12-14 09:52:38 PM
sanny0066 發表於 2011-12-14 08:58 PM
如果上層鋪vetbed要用夾夾住 ^_^

夾?!啊!等我研究下先!
dnawmsdb 2011-12-29 11:49:22 PM

1、白鹤沐浴(洗杯):用开水洗净茶具;

2、观音入宫(落茶):把金骏眉茶叶茶放入茶具,放茶量约占茶具容量的五分; 3、悬壶高冲(冲茶):把滚开的水提高冲入茶壶或盖瓯,office使金骏眉茶叶茉莉花茶转动; 4、春风拂面(刮泡沫):用壶盖或瓯盖轻轻刮去漂浮的白泡沫,www.asp600.com使其金骏眉茶叶茶汤清新洁净; 5、关公巡城(倒茶):把泡1~2分钟后的金骏眉茶叶茶水依次巡回注入并列的茶杯里; 6、韩信点兵(点茶):金骏眉茶叶茶水倒到少许时要一点一点均匀地滴到各茶杯里; 7、鉴尝汤色(看茶):观尝杯中金骏眉茶叶茶汤的颜色; 8、品啜甘霖(喝茶):乘热细缀,先闻金骏眉茶叶茉莉花茶之香,后尝金骏眉茶叶茶汤之味,边啜边闻,浅斟细饮。饮量虽不多,但能齿颊留香,喉底回甘,心旷神怡,别有情趣
小黑與我 2011-12-30 12:51:17 PM
之前訂左張vetbed俾小黑, 昨天送左貨來, 初頭見到佢喺上面訓覺都幾高興既.......點知無幾耐佢就喺上面屙尿今朝起身, 見到上面有一大堆ssssss 好攞命~~~~~~~
sanny0066 2011-12-30 03:47:13 PM
小黑與我 發表於 2011-12-30 12:51 PM
之前訂左張vetbed俾小黑, 昨天送左貨來, 初頭見到佢喺上面訓覺都幾高興既.......點知無幾耐佢就喺上面屙尿{ ...

我今日先洗完vetbed...雖然冇VV..但係D草碎好污糟...拍又拍唔甩...所以耐唔耐都要洗下
小黑與我 2011-12-30 08:14:22 PM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-30 03:47 PM
我今日先洗完vetbed...雖然冇VV..但係D草碎好污糟...拍又拍唔甩...所以耐唔耐都要洗下 ...

係呀! 真係好多草碎! 今日小黑直情瞓喺個vetbed隔離囉,激死人啦

快速發帖