1P 幣
我買左vetbed俾我的兔女!

但牠又抓又咬張墊!〔我每日都執到vetbed毛球!〕

仲要唔多願意企係張vetbed度!

平時用90%時間企係下層

依家鋪左張墊,90%跳左上  上層!

牠真係咁討厭張墊!!

我點算好呀!
sanny0066 2011-12-7 08:45:44 PM
簡單地答你一句

賣了它
koko560 2011-12-7 10:10:27 PM
kwan 你隻咩兔?
花芝媽 2011-12-7 10:20:32 PM
會唔會你屋企溫度已經夠 ..  企係張野到仲熱呀
有時我地下放左abc膠     ((因為我覺得凍  廢事佢地訓地板

但佢覺得張野阻住佢訓地板      所以死都要咬開張野
sanny0066 2011-12-7 10:23:02 PM
花芝媽 發表於 2011-12-7 10:20 PM
會唔會你屋企溫度已經夠 ..  企係張野到仲熱呀
有時我地下放左abc膠     ((因為我覺得凍  廢事佢地訓地板  ...

星期五本港得返11度 各位兔爸媽要好好為自己兔寶寶保暖喔☆-☆
花芝媽 2011-12-7 10:24:43 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 10:23 PM
星期五本港得返11度 各位兔爸媽要好好為自己兔寶寶保暖喔☆-☆

上次11度佢地都係要訓地板-.-         可能我山哂d門  

芝麻就比較凍  因為佢仲換緊毛  個pat d毛仲未厚  
sanny0066 2011-12-7 10:34:35 PM
花芝媽 發表於 2011-12-7 10:24 PM
上次11度佢地都係要訓地板-.-         可能我山哂d門  

芝麻就比較凍  因為佢仲換緊毛  個pat d毛仲未厚  ...

我都係打算用2張毛巾再加新買的vetbed應該夠暖的^_^
lukyee86111 2011-12-7 11:11:29 PM
give it some time

我當初買左散熱版比程程,佢都係好唔中2
SHOW 都唔SHOW 下
之後,未習慣左
nixie 2011-12-7 11:41:00 PM
試下洗下張野佢        有時我摸兔兔佢唔知點解嚇到彈開,,洗完手再摸就無事  
sanny0066 2011-12-8 01:21:09 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-7 11:11 PM
give it some time

我當初買左散熱版比程程,佢都係好唔中2

講起散熱板...Yond真係超憎..次次都係上面VV搞到自己濕晒..好彩佢而家like張vetbed
sanny0066 2011-12-8 01:21:41 AM
nixie 發表於 2011-12-7 11:41 PM
試下洗下張野佢        有時我摸兔兔佢唔知點解嚇到彈開,,洗完手再摸就無事   ...

因為你冇洗手就摸佢..佢聞到你手臭呀 咪即刻彈開囉
nixie 2011-12-8 02:44:43 AM
sanny0066 發表於 2011-12-8 01:21 AM
因為你冇洗手就摸佢..佢聞到你手臭呀 咪即刻彈開囉

有次我去完玩狗仔,,,番到屋企   蛋糕唔比我摸  又唔食我餵既野  仲嚇到縮埋一舊
搞到要倒晒我比既野食  叫媽咪再餵,,,先肯食  

我好懷疑條友認唔認得我個樣- -
sanny0066 2011-12-8 02:49:12 AM
nixie 發表於 2011-12-8 02:44 AM
有次我去完玩狗仔,,,番到屋企   蛋糕唔比我摸  又唔食我餵既野  仲嚇到縮埋一舊
搞到要倒晒我比既野食   ...

認得你餵佢隻聖手嫁炸...
nixie 2011-12-8 02:50:29 AM
sanny0066 發表於 2011-12-8 02:49 AM
認得你餵佢隻聖手嫁炸...

= ="   唔怪得暴龍除左我隻手以外既地方  都唔會奶 /__\"
sanny0066 2011-12-8 09:00:11 AM
nixie 發表於 2011-12-8 02:50 AM
= ="   唔怪得暴龍除左我隻手以外既地方  都唔會奶 /__\"

哇..奶你隻手仲唔夠呀??你想佢奶你邊道

快速發帖