今日,下午Coffee終於可以除咗個圈圈啦!佢不知幾開心,可以週圍訓,可以大洗,佢好開心!
sanny0066 2011-12-7 09:14:32 PM
唔係要帶14日嗎?Coffee係咪叻叻唔lum傷口 所以可以大赫唔洗帶羞恥之圈^_^
肥墨魚 2011-12-7 10:37:15 PM 來自手機
Wandywan 2011-12-8 07:18:10 AM
sanny0066 發表於 2011-12-7 09:14 PM
唔係要帶14日嗎?Coffee係咪叻叻唔lum傷口 所以可以大赫唔洗帶羞恥之圈^_^

原來係唔需要14日咁耐,只需3-4日ok,如果勁lam,就要戴番!
sanny0066 2011-12-8 09:07:04 AM
Wandywan 發表於 2011-12-8 07:18 AM
原來係唔需要14日咁耐,只需3-4日ok,如果勁lam,就要戴番!

係呀係呀..之前明日媽隻兔兔係因為佢勁lam先要帶咁耐的
小白小黑 2011-12-8 11:24:50 AM
叻叻叻
carbee 2011-12-8 04:03:52 PM
恭喜啊~ 終於重獲自由~
小虎只係戴左2日咋, 佢第一晚已經自己整甩左個頭罩,
呢隻奀皮仔真係呢.....
sanny0066 2011-12-8 05:17:55 PM
carbee 發表於 2011-12-8 04:03 PM
恭喜啊~ 終於重獲自由~
小虎只係戴左2日咋, 佢第一晚已經自己整甩左個頭罩,
呢隻奀皮仔真係呢..... ...

整甩個罩唔緊要..佢有冇lam個傷口先
carbee 2011-12-10 09:31:27 PM
唔好思意, 覆得慢左
小虎好彩都冇乜搞個傷口, 所以之後都冇戴頭罩
d藥今日岩岩食哂, 只剩半包益生菌, 聽日食埋就安落囉~
sanny0066 2011-12-10 10:15:41 PM
係咪每次絕育獸醫都會開益生菌/草粉/止痛藥..呢3樣都係必開?

快速發帖