第1次影到咋 !!    係米好似喊緊救命咁
隻手又挖床挖到變左藍藍地色

依條O靚妹   早上半夜    成日係到追芝麻      真係激鬼死..   鬧極都係咁   
但自己又要癡住芝麻訓    好愛佢咁
好死唔死.. 芝麻又要新個頭埋去比人LAM      
LAM LAM 下花生就黎料嫁啦嘛     追黎追去 .   兵兵砰砰      

最衰就係我同兔婆都覺花生追住芝麻個陣  係整古緊佢  好似好好玩咁

有養2隻既兔友...  你地兔寶多數LAM邊到?  
佢地細個就LAM耳仔多     E加唔知花生做乜下下都LAM隻眼  ..  芝麻係米多眼屎(?)   
nixie 2011-12-10 04:22:50 AM
chillimilk 發表於 2011-12-10 03:13 AM
點解蛋糕吾走開既 係咪佢中意呢?

一件蛋糕係唔夠一隻暴龍走得快

哈哈  其實蛋糕係有博命咁跑...但都走唔甩
nixie 2011-12-10 04:24:07 AM
花芝媽 發表於 2011-12-10 03:30 AM
我有睇眼仔     就係唔見有任何古怪野  仲好精靈  望住我=  =

芝麻比人lam完 花生走左  格左幾秒芝麻先 ...

你下次試下抱番花生過去繼續奶 唔比佢停
花芝媽 2011-12-10 02:41:18 PM
nixie 發表於 2011-12-10 04:24 AM

甘你都諗得出..
chillimilk 2011-12-11 04:04:08 PM
花芝媽 發表於 2011-12-9 07:12 PM
...佢會反抗 ...     2個女都唔愛我抱 ..    可能細個少抱佢地    / ..... \
剪指甲   拿拿聲反轉佢  夾 ...

係ar 就係咁 反十幾次 反到我頭暈錶汗 手都出汗ar
可能我吾熟手la 因為又怕剪親佢 有時反轉到但我又由疑
chillimilk 2011-12-11 04:08:54 PM
nixie 發表於 2011-12-10 01:40 AM
咁可能要check下佢對眼仔喇><

之前蛋糕整親...暴龍每日唔食野/唔累個陣... 就係咁狂奶佢傷口  奶唔停...  ...

琴日去pet shop見到有隻兔兔狂lam兔bb隻眼睛
係咪愛的表現ar?
nixie 2011-12-11 04:18:54 PM
chillimilk 發表於 2011-12-11 04:08 PM
係咪愛的表現ar?

兔兔本身好中意互奶 *v*
chillimilk 2011-12-11 04:34:01 PM
nixie 發表於 2011-12-11 04:18 PM
兔兔本身好中意互奶 *v*

oic!
e家都搵緊新成員 希望佢地會咁frd la
nixie 2011-12-11 05:23:06 PM
chillimilk 發表於 2011-12-11 04:34 PM
oic!

咁咪好囉 成日覺得 得1隻兔兔,,,  兔兔自己會好悶
花芝媽 2011-12-11 05:31:44 PM
nixie 發表於 2011-12-11 05:23 PM
咁咪好囉 成日覺得 得1隻兔兔,,,  兔兔自己會好悶

起碼奶依個動作得 兔仔本身先做到=_=
nixie 2011-12-11 05:34:57 PM
花芝媽 發表於 2011-12-11 05:31 PM
起碼奶依個動作得 兔仔本身先做到=_=

睇完你呢句之後  我諗人奶兔兔會點   一諗到自己條利奶落d毛到 起晒雞皮
sanny0066 2011-12-11 07:18:32 PM
nixie 發表於 2011-12-10 03:08 AM
我諗係蛋糕既心目中.. 同比人姦係差唔多架喇-.-   次次比人咁奶完佢都縮埋一舊好失落咁~~ ...

好心你拯救下佢啦
sanny0066 2011-12-11 07:18:55 PM
chillimilk 發表於 2011-12-10 03:13 AM
點解蛋糕吾走開既 係咪佢中意呢?

鍾意被人姦...被虐狂就聽過..被姦狂真係未囉
sanny0066 2011-12-11 07:19:36 PM
nixie 發表於 2011-12-10 04:24 AM

原來係個主人心理有問題難怪暴龍都係咁啦
sanny0066 2011-12-11 07:20:15 PM
chillimilk 發表於 2011-12-11 04:08 PM
係咪愛的表現ar?

係有潔癖既表現
sanny0066 2011-12-11 07:20:57 PM
chillimilk 發表於 2011-12-11 04:34 PM
oic!

睇黎你想養多隻wo...你隻舊兔兔會唔會呷醋嫁

快速發帖