第1次影到咋 !!    係米好似喊緊救命咁
隻手又挖床挖到變左藍藍地色

依條O靚妹   早上半夜    成日係到追芝麻      真係激鬼死..   鬧極都係咁   
但自己又要癡住芝麻訓    好愛佢咁
好死唔死.. 芝麻又要新個頭埋去比人LAM      
LAM LAM 下花生就黎料嫁啦嘛     追黎追去 .   兵兵砰砰      

最衰就係我同兔婆都覺花生追住芝麻個陣  係整古緊佢  好似好好玩咁

有養2隻既兔友...  你地兔寶多數LAM邊到?  
佢地細個就LAM耳仔多     E加唔知花生做乜下下都LAM隻眼  ..  芝麻係米多眼屎(?)   
sanny0066 2011-12-11 07:21:38 PM
nixie 發表於 2011-12-11 05:34 PM
睇完你呢句之後  我諗人奶兔兔會點   一諗到自己條利奶落d毛到 起晒雞皮 ...

幻想能力比我更豐富...師父請受徒弟一拜
nixie 2011-12-11 07:50:49 PM
sanny0066 發表於 2011-12-11 07:21 PM
幻想能力比我更豐富...師父請受徒弟一拜

我未die  唔洗客氣~
sanny0066 2011-12-11 09:01:03 PM
nixie 發表於 2011-12-11 07:50 PM
我未die  唔洗客氣~

我拜左一野炸wo..仲有2野未拜
chillimilk 2011-12-12 01:37:48 AM
nixie 發表於 2011-12-11 05:23 PM
咁咪好囉 成日覺得 得1隻兔兔,,,  兔兔自己會好悶

係ar 我就係想有兔陪下佢冇咁悶lor
chillimilk 2011-12-12 01:40:08 AM
花芝媽 發表於 2011-12-11 05:31 PM
起碼奶依個動作得 兔仔本身先做到=_=

hahaaa 我最怕佢地到時打大交 就c nor
chillimilk 2011-12-12 01:42:12 AM
nixie 發表於 2011-12-11 05:34 PM
睇完你呢句之後  我諗人奶兔兔會點   一諗到自己條利奶落d毛到 起晒雞皮 ...

wa! 咁你都諗到
sanny0066 2011-12-12 01:45:52 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 01:37 AM
係ar 我就係想有兔陪下佢冇咁悶lor

如果買多隻返去夾唔到..好似Be Yond咁咪死囉
sanny0066 2011-12-12 01:46:32 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 01:42 AM
wa! 咁你都諗到

暴龍兄幻想既野唔係普通人可以幻想到既
chillimilk 2011-12-12 01:46:57 AM
sanny0066 發表於 2011-12-11 07:20 PM
睇黎你想養多隻wo...你隻舊兔兔會唔會呷醋嫁

會又可能吾會 hahaaa
搵得岩至算la 搵左幾個week na 睇極都吾啱
nixie 2011-12-12 01:47:01 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 01:40 AM
hahaaa 我最怕佢地到時打大交 就c nor

簡隻乖仔d既 @v@
nixie 2011-12-12 01:47:46 AM
sanny0066 發表於 2011-12-12 01:45 AM

你第2隻 係隔左幾耐先買啊~?     
chillimilk 2011-12-12 01:51:49 AM
sanny0066 發表於 2011-12-12 01:45 AM

會用盡一切方法.... 吾番工都要常試夾到
最worse 咪分住籠先lor  
chillimilk 2011-12-12 01:54:32 AM
nixie 發表於 2011-12-12 01:47 AM
簡隻乖仔d既 @v@

當時曳b都好乖仲矇矇地tim 但e家
sanny0066 2011-12-12 01:54:56 AM
nixie 發表於 2011-12-12 01:47 AM
你第2隻 係隔左幾耐先買啊~?

10日都唔夠
sanny0066 2011-12-12 01:55:20 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 01:51 AM
會用盡一切方法.... 吾番工都要常試夾到
最worse 咪分住籠先lor   ...

有時唔係話俾心機夾就夾到嫁....唉

快速發帖