有冇人想一齊坐 暴龍的私家枕

每個心心下面都隱藏左一粒兔便
super4 2011-12-10 09:01:50 AM
好有心思的插圖,俾你加咗最後嗰句,攪到即
肥墨魚 2011-12-10 10:19:00 AM 來自手機
明日媽 2011-12-10 10:19:37 AM
我想用暴龍做肉枕多啲喎
y22f 2011-12-10 11:34:51 AM
個枕頭fit晒個patpat位
jinjin 2011-12-10 11:40:34 AM
咁會否掉返轉頭暴龍做返枕頭俾另一隻兔兔坐呀?

想問聲,佢2個係點樣一齊瞓既呢?好似無乜位咁
nixie 2011-12-10 11:53:31 AM
jinjin 發表於 2011-12-10 11:40 AM
咁會否掉返轉頭暴龍做返枕頭俾另一隻兔兔坐呀?

想問聲,佢2個係點樣一齊瞓既呢?好似無乜位咁 ...
間中會~  但多數都係暴龍拎佢黎枕住D手手腳腳多-V-

有下層架~~    下層大D  走黎走去都仲OK    係唔知點解呢個兔籠睇黎細- -
jinjin 2011-12-10 11:55:29 AM
nixie 發表於 2011-12-10 11:53 AM
有下層架~~    下層大D  走黎走去都仲OK    唔知點解呢個兔籠睇黎係細- -

咁即係會一隻瞓上層,一隻瞓下層咁?
nixie 2011-12-10 11:56:53 AM
jinjin 發表於 2011-12-10 11:55 AM
咁即係會一隻瞓上層,一隻瞓下層咁?

兩隻中意一齊訓下層~~~   
nixie 2011-12-10 11:58:38 AM
y22f 發表於 2011-12-10 11:34 AM
個枕頭fit晒個patpat位

係     勁FIT  XD

但好彩冇真係坐落去~~  暴龍重蛋糕成倍
nixie 2011-12-10 11:59:46 AM
明日媽 發表於 2011-12-10 10:19 AM
我想用暴龍做肉枕多啲喎

你將明明油啡佢     扮住暴龍先
nixie 2011-12-10 12:01:32 PM
super4 發表於 2011-12-10 09:01 AM
好有心思的插圖,俾你加咗最後嗰句,攪到即

我怕一陣比兔友發現   所以自己講左先
nixie 2011-12-10 12:14:34 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-10 10:19 AM
nixie  你係兔爸嗎?

兔媽   點解咁問
肥墨魚 2011-12-10 12:35:15 PM 來自手機
nixie 2011-12-10 01:20:21 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-10 12:35 PM
你啲語調又似兔爸又似兔媽,我梗係望有多啲兔爸係呢個網啦^^

可能我係人妖呢

快速發帖