有咩睇? 咪就係小虎囉~
最近終於都有時間去搞小虎d相同短片,
因為全部都係用手機影, 所以質量就......hehe
希望大家唔好介意小虎媽影得唔係咁好,
哈哈, 好啦, 唔多講, 去片!!

初初搬返屋企, 一出籠就四出搜索!!

唔通企係度好食d !?
chillimilk 2011-12-18 01:23:24 PM
nixie 發表於 2011-12-18 01:19 PM
我係petshop買蛋糕仔個陣...見到有另一隻兔兔同佢好似樣  d色一樣   但額頭係好似老虎咁 有個王字{:3_78: ...

如果你當日買左王字兔兔 佢地實行夾吾到....
太有霸氣na
sanny0066 2011-12-18 05:53:52 PM
carbee 發表於 2011-12-17 10:52 PM
有冇正面睇吓呀!?

你seach返會員:肥墨魚 既主題..應該有麥皮既相相嫁
sanny0066 2011-12-18 05:54:42 PM
nixie 發表於 2011-12-18 12:44 PM
搵隻大老虎

會員:千千 佢隻bunny真係大老虎黎..今日抱過好重手
sanny0066 2011-12-18 05:55:15 PM
nixie 發表於 2011-12-18 01:19 PM
我係petshop買蛋糕仔個陣...見到有另一隻兔兔同佢好似樣  d色一樣   但額頭係好似老虎咁 有個王字{:3_78: ...

你係咪怕老虎vs暴龍..會拆左你間屋呢
hoho93 2011-12-18 07:15:47 PM
小虎好得意呀~小虎媽,你影得好好呀~~你5怕小虎亂咬?
nixie 2011-12-18 09:41:10 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 05:55 PM
你係咪怕老虎vs暴龍..會拆左你間屋呢

點止 連間屋都送埋比佢地都似
nixie 2011-12-18 09:41:53 PM
chillimilk 發表於 2011-12-18 01:23 PM
如果你當日買左王字兔兔 佢地實行夾吾到....
太有霸氣na

我諗都係--  個隻兔兔個樣睇落真係有小小霸氣
sanny0066 2011-12-18 10:06:01 PM
nixie 發表於 2011-12-18 09:41 PM
點止 連間屋都送埋比佢地都似

到時已經唔到你話事
nixie 2011-12-18 10:37:15 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:06 PM
到時已經唔到你話事

出絕招 打開個門口..同佢地say bye bye
sanny0066 2011-12-18 10:40:48 PM
nixie 發表於 2011-12-18 10:37 PM
出絕招 打開個門口..同佢地say bye bye

到時你推極佢地屎忽都唔願走呀
nixie 2011-12-18 10:49:17 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:40 PM
到時你推極佢地屎忽都唔願走呀

好食好住 比我都唔願走
sanny0066 2011-12-18 10:52:13 PM
nixie 發表於 2011-12-18 10:49 PM
好食好住 比我都唔願走

暴龍蛋糕試過出去郊遊未
nixie 2011-12-18 11:21:54 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:52 PM
暴龍蛋糕試過出去郊遊未

當然未   佢地實走佬
sanny0066 2011-12-18 11:39:54 PM
nixie 發表於 2011-12-18 11:21 PM
當然未   佢地實走佬

有兔繩架ma..今日BeBe出到去郊外都冇用兔繩
carbee 2011-12-19 12:32:20 AM
hoho93 發表於 2011-12-18 07:15 PM
小虎好得意呀~小虎媽,你影得好好呀~~你5怕小虎亂咬?

基本上除左紙皮同食得既野, 佢都好少會咬~
危險地方都會係我視線包圍之內

快速發帖