有咩睇? 咪就係小虎囉~
最近終於都有時間去搞小虎d相同短片,
因為全部都係用手機影, 所以質量就......hehe
希望大家唔好介意小虎媽影得唔係咁好,
哈哈, 好啦, 唔多講, 去片!!

初初搬返屋企, 一出籠就四出搜索!!

唔通企係度好食d !?
carbee 2011-12-19 12:33:06 AM
sanny0066 發表於 2011-12-18 11:39 PM
有兔繩架ma..今日BeBe出到去郊外都冇用兔繩

今日去左邊樹郊遊呀?
carbee 2011-12-19 12:34:53 AM
chillimilk 發表於 2011-12-18 03:35 AM
hahaaa 小虎八八掛掛周圍8下8下 係一隻8掛豬

小虎係一隻超八卦又熱情既兔兔, 所以就算佢平日搞破壞都嬲佢唔落
carbee 2011-12-19 12:38:09 AM
nixie 發表於 2011-12-18 10:49 PM
好食好住 比我都唔願走

就算出左門口, 肚餓一定返轉頭先, 咁鬼為食
sanny0066 2011-12-19 12:40:04 AM
carbee 發表於 2011-12-19 12:34 AM
小虎係一隻超八卦又熱情既兔兔, 所以就算佢平日搞破壞都嬲佢唔落

即係佢好爹你啦
sanny0066 2011-12-19 12:40:31 AM
carbee 發表於 2011-12-19 12:38 AM
就算出左門口, 肚餓一定返轉頭先, 咁鬼為食

間屋已經被佢暴龍拆左..冇得返轉頭啦
nixie 2011-12-19 12:46:54 AM
sanny0066 發表於 2011-12-18 11:39 PM

暴龍好難捉     係屋入面已經捉佢唔住
carbee 2011-12-19 12:56:34 AM
sanny0066 發表於 2011-12-19 12:40 AM
即係佢好爹你啦

佢成日lam人架, 同埋我覺得小虎似狗仔多d, 叫佢個名10次有7次應我架~
carbee 2011-12-19 12:59:28 AM
sanny0066 發表於 2011-12-19 12:40 AM
間屋已經被佢暴龍拆左..冇得返轉頭啦

佢知你會整返間豪宅比佢hehe
chillimilk 2011-12-19 01:43:03 AM
carbee 發表於 2011-12-19 12:34 AM

so sweet
chillimilk 2011-12-19 01:46:40 AM

我都諗住買定兔繩 係屋企同佢地周不時練習下帶先 第日吾洗爭扎得咁緊要
chillimilk 2011-12-19 01:48:51 AM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:52 PM
暴龍蛋糕試過出去郊遊未

暴龍 出 街 街??....

一定好震撼
明日媽 2011-12-19 09:05:46 AM
carbee 發表於 2011-12-17 08:20 PM
其實左手邊仲有個草架, 不過佢就鐘意食草球d草多d, 當做運動囉hehe

我發覺啲兔兔好多都好鍾意企係度食
sanny0066 2011-12-19 10:17:05 AM
nixie 發表於 2011-12-19 12:46 AM
暴龍好難捉     係屋入面已經捉佢唔住

唔通暴龍同奶茶一樣..唔怕陌生既地方
sanny0066 2011-12-19 10:17:57 AM
carbee 發表於 2011-12-19 12:56 AM
佢成日lam人架, 同埋我覺得小虎似狗仔多d, 叫佢個名10次有7次應我架~

如果我隻Be都係咁就好了
sanny0066 2011-12-19 10:19:33 AM
chillimilk 發表於 2011-12-19 01:46 AM
我都諗住買定兔繩 係屋企同佢地周不時練習下帶先 第日吾洗爭扎得咁緊要 ...

淨係帶兔繩已經好困難所以我今次帶BeBe出去都係初初用兔繩....之後就大解放啦

快速發帖