聖誕節比兔兔既禮物
一袋蒲公英草+蘋果乾...一盒乳酪粒...一個草球(希望暴龍手下留球- -)...一個燕麥玲噹

咁就143蚊     蒲公英草+蘋果乾個袋29.x 好抵

sanny0066 2011-12-20 04:55:18 PM
nixie 發表於 2011-12-20 04:23 PM
唔洗咁客氣    我會叫暴龍自己去偷

我今晚拎出來俾BeBe玩先
chillimilk 2011-12-24 01:46:25 PM
nixie 發表於 2011-12-20 04:23 PM
唔洗咁客氣    我會叫暴龍自己去偷

偷左未ar??
叫暴龍偸多幾條做spare 因實比佢step爛
nixie 2011-12-24 02:53:07 PM
chillimilk 發表於 2011-12-24 01:46 PM
偷左未ar??

偷唔到啊 暴龍話sanny成個啊伯咁 廢事野左陣老人味番黎  點都唔肯去xd
sanny0066 2011-12-24 11:06:28 PM
nixie 發表於 2011-12-24 02:53 PM
偷唔到啊 暴龍話sanny成個啊伯咁 廢事野左陣老人味番黎  點都唔肯去xd  ...

我人老心不老
sanny0066 2011-12-24 11:06:55 PM
chillimilk 發表於 2011-12-24 01:46 PM
偷左未ar??

我屋企得一條...一係等我係淘寶訂多幾之先叫暴龍仔黎偷啦
nixie 2011-12-25 12:43:51 AM
sanny0066 發表於 2011-12-24 11:06 PM
我屋企得一條...一係等我係淘寶訂多幾之先叫暴龍仔黎偷啦

好啊  訂夠一打
sanny0066 2011-12-25 01:11:37 AM
nixie 發表於 2011-12-25 12:43 AM
好啊  訂夠一打

我冇咁多錢呀..我長期處於貧窮線低下
Dylan 2012-1-12 02:27:06 PM
兔兔唔適宜食乳酪粒嫁, 我上兔協網網睇到嫁
nixie 2012-1-12 06:27:07 PM
Dylan 發表於 2012-1-12 02:27 PM
兔兔唔適宜食乳酪粒嫁, 我上兔協網網睇到嫁

如果好少量的話..例如1~2星期比一粒佢 冇問題的><

快速發帖