聖誕節比兔兔既禮物
一袋蒲公英草+蘋果乾...一盒乳酪粒...一個草球(希望暴龍手下留球- -)...一個燕麥玲噹

咁就143蚊     蒲公英草+蘋果乾個袋29.x 好抵

sanny0066 2011-12-18 10:04:32 PM
草球..我都要買個新了..因為我入草時太用力..俾我整到D鐵枝爛晒
nixie 2011-12-18 10:29:31 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:04 PM
草球..我都要買個新了..因為我入草時太用力..俾我整到D鐵枝爛晒

我仲研究緊入草既正確方法
sanny0066 2011-12-18 10:39:51 PM
nixie 發表於 2011-12-18 10:29 PM
我仲研究緊入草既正確方法

係勁難的..我用左草球差不多4個月...都仲係覺得好難入草..D草又要實..又要扯到出黎
nixie 2011-12-18 10:46:30 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:39 PM
係勁難的..我用左草球差不多4個月...都仲係覺得好難入草..D草又要實..又要扯到出黎 ...

岩岩我睇兔兔食得好陰公    係d鐵枝中間塞把較剪落去 剪碎晒去=.=
sanny0066 2011-12-18 10:51:34 PM
nixie 發表於 2011-12-18 10:46 PM
岩岩我睇兔兔食得好陰公    係d鐵枝中間塞把較剪落去 剪碎晒去=.=

草球作用就係要兔兔扯D草出黎..你剪碎晒就唔洗扯嫁啦因為已經跌晒出黎
nixie 2011-12-18 11:23:13 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 10:51 PM
草球作用就係要兔兔扯D草出黎..你剪碎晒就唔洗扯嫁啦因為已經跌晒出黎 ...

就係剪左好多野  都唔跌 佢仲係要勁扯先食到
super4 2011-12-18 11:31:47 PM
正確的方法係放喺地面上,由得佢食,因為用草球佢食得唔耐煩時,會咬個草球,啲牙仔好危險呢!但首要是識去厠所尿尿先得
nixie 2011-12-18 11:36:23 PM
super4 發表於 2011-12-18 11:31 PM
正確的方法係放喺地面上,由得佢食,因為用草球佢食得唔耐煩時,會咬個草球,啲牙仔好危險呢!但首要是識去 ...

我平時都係咁架   但今日手痕shopping個陣見到平就買左

我未掛好個陣...放左個草球係地  暴龍仔佢一見到 一野咬起個草球扔走佢
sanny0066 2011-12-18 11:37:13 PM
nixie 發表於 2011-12-18 11:23 PM
就係剪左好多野  都唔跌 佢仲係要勁扯先食到

由佢扯啦..我每晚都聽到BeBe狂扯草球既聲...慣了
sanny0066 2011-12-18 11:37:40 PM
super4 發表於 2011-12-18 11:31 PM
正確的方法係放喺地面上,由得佢食,因為用草球佢食得唔耐煩時,會咬個草球,啲牙仔好危險呢!但首要是識去 ...

放係籠外任食既話...D屎蛋好唔集中
sanny0066 2011-12-18 11:38:27 PM
nixie 發表於 2011-12-18 11:36 PM
我平時都係咁架   但今日手痕shopping個陣見到平就買左

我未掛好個陣...放左個草球係地  暴龍仔 ...

你隻暴龍實在太狠了咩都俾佢扔爛啦
nixie 2011-12-18 11:53:43 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 11:37 PM
放係籠外任食既話...D屎蛋好唔集中

我諗佢意思係 放係個籠入面既地下
nixie 2011-12-18 11:54:40 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 11:38 PM
你隻暴龍實在太狠了咩都俾佢扔爛啦

算細力架喇後先   
nixie 2011-12-18 11:55:57 PM
sanny0066 發表於 2011-12-18 11:37 PM
由佢扯啦..我每晚都聽到BeBe狂扯草球既聲...慣了

食條草都咁慘 我有d後悔買了

快速發帖