大圍珍禽異獸及寵物醫院
http://www.taiwaiexotic.com/
沙田大圍積信街69-75號立和樓地下B舖
電話:2687 1030
若於非開放時間內,遇上嚴重緊急情況,請電 93396842
開放時間:
星期一至星期五上午九時至晚上七時;
星期六,日及公眾假期上午九時至下午六時。
(下午一至二時為午膳時間)

檢視較大的地圖

九龍動物診所 Kowloon Veterinary Hospital
Dr. Betty or Dr. Yan or Dr.Ma
九龍九龍城啟德道24及26號地下
tel: 2382 3300
檢視較大的地圖

維多利亞寵物診所 – 元朗診所
Dr. Gerry or Dr. Ken Thorley
元朗民合徑8號幸福樓二期地下11號舖
屯門德正圍十八號海盛大廈地下三號舗
電話:2477 8929 (元朗) / 2459 7217 (屯門)
急症:7116 3282 呼8929
診症時間:
星期一至五     9:00am-7:30pm
星期六日         10:00am-6:30pm
檢視較大的地圖

紅磡獸醫診所
Dr. Andrew Pilling
九龍紅磡黃埔新村民泰街30號地下
電話:2330 7566
急症:7111 0818 呼174

檢視較大的地圖  
梟史丹尼獸醫診所
Dr.Hugh
http://www.drhugh.com.hk
香港銅鑼灣威菲路道9號地下
電話: 2380 0612. 急診電話: 6018 1385
檢視較大的地圖

愛護動物協會
Dr. Cora Heywood
Dr. Clora Dewet
http://www.spca.org.hk
SPCA 24-Hour Emergency Hotline: 2711 1000
檢視較大的地圖

大圍珍禽異獸及寵物醫院

大圍珍禽異獸及寵物醫院

九龍動物診所Kowloon Veterinary Hospital

九龍動物診所Kowloon Veterinary Hospital

紅磡獸醫診所

紅磡獸醫診所

~Q.Q~ 2008-6-6 05:32:47 PM
十萬個thx you  ~!*:051:
吃不到的蘋果 2008-6-7 02:59:39 AM
維多利亞我還以為只看猫犬呢@@
原來也為這些小寵物看診啊!
wesky 2008-6-7 10:00:16 AM
Dr Gerry 識睇兔
倉鼠都應該識吧? @@
過路車人 2008-6-8 12:57:18 AM
我隻鼠鼠睇過Dr. Yan,佢好細心,幾好架.

其他網友意見話Dr. Betty都ok.
撕爛 2008-6-22 04:00:30 PM
可唔可以透露一下診金?
一般極查會收幾多錢呢?
吃不到的蘋果 2008-6-28 06:36:46 PM
什麼是極查...?檢查嗎?
我現在都要次次出大圍
看GILLIAN這女醫生很不錯!
不過手術因為她大忙...
所以竟給我約到老虎先生!!

市價可能大同小異....看診收費
我想最基本都超過二百四
雞PET 2008-10-20 11:09:47 PM
仲有元朗的專一動物診所也好好的:053:
0772 2009-4-7 10:21:04 PM
我仲以為維多利亞只睇貓&DOG:029:

原來仲會睇小動物嫁@_@

維多利亞係我好近屋企:033:

Vicky 2009-4-7 10:52:21 PM
仲要細心到搵埋地圖比我地,
版主~樓主值得加下分喇~
Yung 2010-1-4 10:34:21 AM
呢幾間睇唔睇倉鼠架?
q1w2e3r4 2010-1-4 05:48:06 PM
有沒hk island 的??
pochaccoshop 2010-1-7 05:03:58 PM
我隻鼠鼠每個月都係睇Dr. Yan,我覺得佢幾好.

快速發帖