此post所有用品我已經用高溫熱水消毒
亦都已經暫停使用 妥善包好

Marukan
籠 90% new 木板底 size:62cmx42cmx42cm 側開門 $300

jolly籠 95% new 膠豬仔板底 size:70cmx50cmx50cm 前開門 $480 (已售出)

Alex水樽 只用了1日 $20 (已售出)

Marukan水樽 90%新 $50 (已售出)

Alex 三角形廁所 2個 90%new 已用白醋去漬 使用了2個月 $35/個 (已售出)

淘寶廁所 95% new 同AB廁所一樣size 已用白醋去漬 使用了1個月 $30 (已售出)

jolly食物兜(掛牆) 95% new $25 (已售出)

Marukan食物碗 95% new $20 (已售出)

普通食物碗 95% new $20

2個食物碗size比較

草架 只用了一日 $25

凍床 95%new 只用了2星期 $45
size比四齊廁所大小小

vetbed 90%new 只用了3個星期 $85/塊 共有2塊 size都係33cmx51cm
jolly兔袋 90%new 只用了4次 $115

另外仲有1包30cmx45cm(100片)尿片 3包60cmx45cm(50片)既尿片

於淘寶購入 $60/包

sanny0066 2011-12-19 05:19:33 PM
pm我又得...
SMS我又得(3台) 66946233 阿輝 WHATSAPP我都得
msn我又得 [email protected]
得左
jinjin 2011-12-19 05:26:51 PM
做乜拎哂D野出黎賣?仲咁新既?無用過?
sanny0066 2011-12-19 05:27:53 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 05:26 PM
做乜拎哂D野出黎賣?仲咁新既?無用過?

好小用....
jinjin 2011-12-19 05:30:08 PM
嚇死我,仲以為
大吉利是

你真係亂咁買野,仲犀利過女人
sanny0066 2011-12-19 05:32:26 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 05:30 PM
嚇死我,仲以為
大吉利是

我都唔想..我係超級購物狂
hh0 2011-12-19 05:41:02 PM
你賣左jolly個別墅籠, , yond yond 住咩呀, 搬上豪宅?
sanny0066 2011-12-19 05:52:53 PM
hh0 發表於 2011-12-19 05:41 PM
你賣左jolly個別墅籠, , yond yond 住咩呀, 搬上豪宅?

我都希望YondYond係好遠既地方住緊豪宅守護住我 Kay 同BeBe
hh0 2011-12-19 06:22:18 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 05:52 PM
我都希望YondYond係好遠既地方住緊豪宅守護住我 Kay 同BeBe

唔怪得唔見左yond yond個名啦
sanny0066 2011-12-19 06:27:11 PM 來自手機
hh0 發表於 2011-12-19 06:22 PM
唔怪得唔見左yond yond個名啦

嗯嗯 不再提起YondYond 心中掛念就夠了
Wandywan 2011-12-19 06:49:03 PM
一見到呢d物品,淚水不其然湧出黎!
Wandywan 2011-12-19 06:50:45 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 05:19 PM
pm我又得...
SMS我又得(3台) 66946233 阿輝 WHATSAPP我都得
msn我又得

好幽默wor!
sanny0066 2011-12-19 06:54:36 PM 來自手機
Wandywan 發表於 2011-12-19 06:49 PM

放係上格床個心都唔會好過
sanny0066 2011-12-19 06:55:50 PM 來自手機
Wandywan 發表於 2011-12-19 06:50 PM
好幽默wor!

我不嬲都係勁幽默嫁 又煩又幽默 Kay就黎頂我唔順
衰仔(00) 2011-12-19 07:28:15 PM
Wandywan 發表於 2011-12-19 06:49 PM

我見到都好心up....

快速發帖