Momi1st cut以外的選擇

sharonlai 發表於 2011-12-21 08:25|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
Dor Dor愈黎愈揀食喇,momi1st cut剩晒d莖,打死都唔食
宜家炒緊momi1st (主要),apd 1st cut,oxbow organic,同apd a草
大家唔吃momi1st cut既兔又點炒/ 邊隻?
唔想放棄momi1st cut,驚佢磨唔夠牙
sharonlai 2011-12-22 04:57:19 PM
sanny0066 發表於 2011-12-22 10:28 AM
你呢個主人真係好..咁你屋企咪放左好多草

暫時堆草好多都係細包裝
sharonlai 2011-12-22 05:00:19 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 10:30 AM
你仲炒得好心機過我好多

為左Dor Dor未來肥肥白白健康著想無計啦,低既
sanny0066 2011-12-23 01:45:35 AM
sharonlai 發表於 2011-12-22 04:57 PM
暫時堆草好多都係細包裝

你係試驗階段姐....買咁大包冇用...唔食盞心痛
sanny0066 2011-12-23 01:46:13 AM
sharonlai 發表於 2011-12-22 05:00 PM
為左Dor Dor未來肥肥白白健康著想無計啦,低既

有冇DorDor近期既相呀
sharonlai 2011-12-23 08:23:31 AM
Dor大小姐三分鐘熱度,宜家又成球草係度喇
舊草又唔要,粗又唔要,成日就係度等糧同等新草
sharonlai 2011-12-23 08:27:54 AM
sanny0066 發表於 2011-12-23 01:46 AM
有冇DorDor近期既相呀

有呀~等我放工放上rabbit show 先~~
sanny0066 2011-12-23 08:30:42 AM
sharonlai 發表於 2011-12-23 08:23 AM
Dor大小姐三分鐘熱度,宜家又成球草係度喇
舊草又唔要,粗又唔要,成日就係度等糧同等新草 ...

真係頭痛你有冇試過淨係俾OXBOW..或者2nd
sharonlai 2011-12-23 08:34:42 AM
sanny0066 發表於 2011-12-23 08:30 AM
真係頭痛你有冇試過淨係俾OXBOW..或者2nd

Oxbow我得organic 咋!
未試過就咁比2nd wor,不會堅持唔refill佢都會焗食返既
sharonlai 2011-12-23 08:47:18 AM 來自手機
真係頭痕,dor dor愈黎愈揀食,睇黎呢條幫佢準備美食既唔仲有排我捱
sanny0066 2011-12-23 09:00:35 AM
sharonlai 發表於 2011-12-23 08:34 AM
Oxbow我得organic 咋!
未試過就咁比2nd wor,不會堅持唔refill佢都會焗食返既 ...

你而家溝草係咪每隻草佢都食少少先
sharonlai 2011-12-23 09:43:43 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-23 09:00 AM
你而家溝草係咪每隻草佢都食少少先

其實佢全部都食,不過睇心情食定唔食...
sanny0066 2011-12-23 09:54:44 AM
sharonlai 發表於 2011-12-23 09:43 AM
其實佢全部都食,不過睇心情食定唔食...

我而家KEEP住1日都+2次張草 希望BeBe食多D
sharonlai 2011-12-23 11:10:35 AM 來自手機
其實如果dor dor心情靚肯食草,可以早晚各食到一個草球,會唔會太小?
sanny0066 2011-12-23 11:12:23 AM
sharonlai 發表於 2011-12-23 11:10 AM
其實如果dor dor心情靚肯食草,可以早晚各食到一個草球,會唔會太小?

我BeBe最多只係食到1個半左右..未試過1日食晒2個
sharonlai 2011-12-23 11:14:40 AM 來自手機

係咪因為dor dor仲係bb.....?大食妹.......

快速發帖