1P 幣
會唔會搞到患歪頭症架~><? 點算好~????

我新手黎,琴日岩岩買佢返黎,發覺佢好少飲水~@@....
sanny0066 2011-12-23 05:18:40 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-23 05:12 PM
你這樣說 .... 你尊敬那位一定很like你

就算佢幾like我...都冇得減診金
lukyee86111 2011-12-23 08:23:08 PM
sanny0066 發表於 2011-12-23 05:18 PM
就算佢幾like我...都冇得減診金

除非佢係老闆
笨蛋仔 2011-12-24 12:23:50 AM
嘩~一日冇睇就有咁多回覆~@@

我而家最驚係佢唔飲水....

食野好正常,菜同糧都清得好快,草都有食,但就唔係食好多,而水....今日全日都未見過佢飲..
尿都好少..
sanny0066 2011-12-24 12:31:23 AM
笨蛋仔 發表於 2011-12-24 12:23 AM

全日唔飲水..你有冇試過用針筒餵水俾佢飲........人唔飲水成日都會變得少尿柯啦...何況兔兔
sanny0066 2011-12-24 12:32:04 AM
笨蛋仔 發表於 2011-12-24 12:23 AM

你尋日買佢返黎...我想問佢幾歲???
笨蛋仔 2011-12-24 12:46:07 AM
sanny0066 發表於 2011-12-24 12:31 AM
全日唔飲水..你有冇試過用針筒餵水俾佢飲........人唔飲水成日都會變得少尿柯啦...何況兔兔 ...

用針筒..?! 係藥房買~?

我試過將水樽放到佢嘴邊,佢都唔飲...
笨蛋仔 2011-12-24 12:46:54 AM
sanny0066 發表於 2011-12-24 12:32 AM
你尋日買佢返黎...我想問佢幾歲???

星期三晚買架...

果晚都有飲,琴日亦都有飲,不過都好少,
到今日就直情冇飲過..
sanny0066 2011-12-24 12:48:58 AM
笨蛋仔 發表於 2011-12-24 12:46 AM
星期三晚買架...

果晚都有飲,琴日亦都有飲,不過都好少,

盡早帶佢身體檢查吧..我諗你隻兔應該3個月都不夠吧

食野好正常,菜同糧都清得好快,草都有食,但就唔係食好多,而水....今日全日都未見過佢飲..
尿都好少..

你餵佢食菜嗎
笨蛋仔 2011-12-24 12:50:45 AM
sanny0066 發表於 2011-12-24 12:48 AM
盡早帶佢身體檢查吧..我諗你隻兔應該3個月都不夠吧

食野好正常,菜同糧都清得好快,草都有食, ...

SALES 話3個月大~><!!

係呀,買左D 有機白菜仔放係個兜度,佢好鍾意食,次次都清晒
sanny0066 2011-12-24 01:00:22 AM
笨蛋仔 發表於 2011-12-24 12:50 AM
SALES 話3個月大~>

SALES話3個月大...即係只有2個月大左右...個個SALES都報大數...
菜...我都係等Be 6個月後先敢1星期餵1次..仲要係生菜/油麥菜/菜心  而白菜仔兔兔書入而只係講 淨係俾葉部份兔兔食...2-3個月大既兔BB唔好亂俾野佢地食 只會害左佢地!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

快速發帖