兔友請幫一幫手><

tszying 發表於 2011-12-24 23:41|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣
點解我隻兔仔有甘既情況?系米應該要睇醫生?

明日媽 2011-12-25 12:42:36 AM
係咩部位先?
tszying 2011-12-25 12:49:49 AM
我兔仔既下體
poorguy22 2011-12-25 01:01:22 AM
咁似食果d蚌果d唔食得既位....
wesky 2011-12-25 01:17:00 AM 來自手機
兔兔幾大?
tszying 2011-12-25 01:42:23 AM
5個月左右;系米應該睇醫生/3\我睇到佢果D真系覺得好核突><
Hitan 2011-12-25 02:58:19 AM
睇落唔似有問題, 應該係你隻男性兔兔成熟的睪丸... 你 check check另一邊, 應該見到類似的野...
但你可以去见下醫生, 睇睇幾時幫佢絕育
candy_ysf 2011-12-25 04:20:26 AM
擔心就最好睇醫生~ 唔好估估下啦~ 張相好似唔睇得太清楚~
tszying 2011-12-25 10:43:30 AM
thz,多謝你地幫忙><
hh0 2011-12-27 07:34:28 PM 來自手機
睇左醫生未
唔似旦旦,係唔係腸?
tszying 2011-12-29 08:37:21 PM
你隻兔仔會吾會睇到個腸架?
hh0 2011-12-29 10:36:05 PM 來自手機
正常無可能睇到腸, 兔兔依家情況如何,可否影張清楚D既相唔好咁近
cldfgz6u6 2011-12-30 01:26:20 AM

新手前来报道,本公司生产销售:洒水车系列、吸污车系列、吸粪车系列、垃圾车系列、扫地车系列、油罐加运油车系列、高空作业车系列、随车起重(吊)车系列、自卸车系列、教练车系列、半挂车系列、消防车系列、化工车系列、粉粒物料车系列、混凝土搅拌车系列、清障车系列、压力容器车系列等十几大系列300多个品种车型,包退,包换,包修。全国送货上门,欢迎来电咨询洽谈。
电话:0722-3817/332手机:138/7289/1436
,先给个位楼主支持下,本公司生产销售:洒水车系列、吸污车系列、吸粪车系列、垃圾车系列、扫地车系列、油罐加运油车系列、高空作业车系列、随车起重(吊)车系列、自卸车系列、教练车系列、半挂车系列、消防车系列、化工车系列、粉粒物料车系列、混凝土搅拌车系列、清障车系列、压力容器车系列等十几大系列300多个品种车型,包退,包换,包修。全国送货上门,欢迎来电咨询洽谈。
电话:0722-3817/332手机:138/7289/1436
,以后请多多关照
靜妍媽 2011-12-30 02:37:16 PM 來自手機
如果對稱嘅應該係旦旦,果時我都試過嚇左一跳,因為之前有e生同我講過靜賢係女仔,直到我睇到有旦旦,加上禁一禁佢生殖器官係突出黎,先知佢係男仔=_=
靜妍媽 2011-12-30 02:38:18 PM 來自手機
係咪好似有啲膜包住一舊野咁?如果係就係旦旦喇~

快速發帖