各位兔友聖誕節快樂!!

xkkw 2011-12-25 11:02:29 PM
sanny0066 發表於 2011-12-25 10:36 PM
我見到張相真係嘩左一了聲..咁佢平時點樣落地下玩

我抱佢架-0-""
kwan104kwan 2011-12-25 11:02:31 PM
xkkw 發表於 2011-12-25 10:35 PM
紅色果條就係我想整既樓梯!!!!

太高啦!如果佢跳落黎個衝力太大可能整親隻腳,

兔仔整親腳好嚴重ga!可能要切腳的!

要三思呀!
sanny0066 2011-12-25 11:02:59 PM
xkkw 發表於 2011-12-25 10:42 PM
箱子入面有樓梯應該安全!!!不過要整就要度度

咩箱子入面呀要整都好大陣象...你唔考慮放個籠去其他位置嗎
xkkw 2011-12-25 11:08:30 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-25 11:02 PM
太高啦!如果佢跳落黎個衝力太大可能整親隻腳,

兔仔整親腳好嚴重ga!可能要切腳的!

所以開左門我係睇住佢!!我唔望住會閉左門!!!
xkkw 2011-12-25 11:11:23 PM
sanny0066 發表於 2011-12-25 11:02 PM
咩箱子入面呀要整都好大陣象...你唔考慮放個籠去其他位置嗎

係囉- -""都係諗下張個籠放其他地方!!!
sanny0066 2011-12-25 11:20:36 PM
xkkw 發表於 2011-12-25 11:02 PM
我抱佢架-0-""

到了兔兔長大後..變得唔願俾你抱時..呢個落地方法就用唔著了,...與其花時間諗樓梯點整..不如整理一下家中傢俬..騰空返D位置可以放得落兔寶既籠....又可以多D位置俾兔兔走動
sanny0066 2011-12-25 11:21:04 PM
xkkw 發表於 2011-12-25 11:11 PM
係囉- -""都係諗下張個籠放其他地方!!!

放係廳得唔得呢
xkkw 2011-12-25 11:23:18 PM
sanny0066 發表於 2011-12-25 11:21 PM
放係廳得唔得呢

等天氣冇咁凍我就放返係廳架啦!!!
sanny0066 2011-12-25 11:31:41 PM
xkkw 發表於 2011-12-25 11:23 PM
等天氣冇咁凍我就放返係廳架啦!!!

好想問..點解你要用ABC膠痴住籠既邊邊既
xkkw 2011-12-26 12:04:11 AM
sanny0066 發表於 2011-12-25 11:31 PM
好想問..點解你要用ABC膠痴住籠既邊邊既

因為比比有時會係跳板度便便!!便完就踢左佢- -飛哂出黎!!係廳我由得佢!!
sanny0066 2011-12-26 12:29:14 AM
xkkw 發表於 2011-12-26 12:04 AM
因為比比有時會係跳板度便便!!便完就踢左佢- -飛哂出黎!!係廳我由得佢!! ...

係木跳板上面VV...咪滲晒落木跳板道
xkkw 2011-12-26 12:39:37 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 12:29 AM
係木跳板上面VV...咪滲晒落木跳板道

我見到即抹架啦!!!好彩佢係間唔中姐
sanny0066 2011-12-26 12:41:30 AM
xkkw 發表於 2011-12-26 12:39 AM

你個籠唔算太大..但都加到咁大塊跳板
sanny0066 2011-12-26 12:41:58 AM
xkkw 發表於 2011-12-26 12:39 AM

好好教識兔寶去廁所係非常重要...清潔方面可以慳返好多時間
xkkw 2011-12-26 12:45:35 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 12:41 AM
好好教識兔寶去廁所係非常重要...清潔方面可以慳返好多時間

有冇方法教下我???我清潔得好慘

快速發帖