各位兔友聖誕節快樂!!

sanny0066 2011-12-26 01:01:11 AM
xkkw 發表於 2011-12-26 12:45 AM
有冇方法教下我???我清潔得好慘

你有冇試過放草碎係廁所上面..我隻BeBe妹都係咁樣學識的
xkkw 2011-12-26 01:04:10 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 01:01 AM
你有冇試過放草碎係廁所上面..我隻BeBe妹都係咁樣學識的

試下先!!!
sanny0066 2011-12-26 01:05:23 AM
xkkw 發表於 2011-12-26 01:04 AM
試下先!!!

你隻兔係邊間petshop買嫁
xkkw 2011-12-26 01:44:55 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 01:05 AM
你隻兔係邊間petshop買嫁

屯門8號鋪
sanny0066 2011-12-26 02:21:56 AM
xkkw 發表於 2011-12-26 01:44 AM
屯門8號鋪

我隻Be妹都係8號兔買的..但係荃灣個間
xkkw 2011-12-26 02:30:12 AM
sanny0066 發表於 2011-12-26 02:21 AM
我隻Be妹都係8號兔買的..但係荃灣個間

好彩健康!
sanny0066 2011-12-26 01:48:13 PM
xkkw 發表於 2011-12-26 02:30 AM
好彩健康!

我總共買了2隻..1隻係而家BeBe妹..1隻係已過身的YondYond妹....1隻健康1隻唔健康
kwan104kwan 2011-12-26 07:42:09 PM
xkkw 發表於 2011-12-26 12:45 AM
有冇方法教下我???我清潔得好慘

你試下將抹左v v的紙巾放係廁所內,

並用白醋抹下有v v 的地方,(白醋除味!)

好快佢就會認住有v v味的係廁所!
xkkw 2011-12-26 09:14:33 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-26 07:42 PM
你試下將抹左v v的紙巾放係廁所內,

並用白醋抹下有v v 的地方,(白醋除味!)

Thanks!白醋有冇話邊隻or邊種牌子好?
kwan104kwan 2011-12-27 03:25:10 PM
xkkw 發表於 2011-12-26 09:14 PM

超市最平個隻就已ok   

抹走v v 味之嘛!

唔使飲既!
xkkw 2011-12-27 09:18:09 PM
THANKS!!
sanny0066 2011-12-27 09:46:14 PM
xkkw 發表於 2011-12-26 09:14 PM

李錦記個隻已經ok啦...好似$8.9我買左都好少用...
xkkw 2011-12-27 10:39:30 PM
你隻兔兔識去廁所!當然少用!我隻兔兔仲未識
sanny0066 2011-12-28 01:02:17 AM
xkkw 發表於 2011-12-27 10:39 PM
你隻兔兔識去廁所!當然少用!我隻兔兔仲未識

但係一次用好少就得嫁啦...可能因為我唔鍾意白醋陣味..所以我每次都用好少好少
katy 2011-12-28 10:15:33 AM
我屋企個小霸王都係屯門no. 8 ga!!

嘩... 個籠放返喺地下好D...

個籠好似咁細咁

佢喺籠周圍跳,好易成個籠落地呀... (呀B細個好鍾意半夜跳籠,有時唔記得鎖返個轆,第朝個籠遊走左)

快速發帖