1P 幣
HI,第一次係度問野, 我兩隻兔都兩歲啦。。一直都好聽話無攪野(都係咬下紙),但唔知點解佢近依一兩個WEEK 就不停懶尿尿(仲要係我係屋企既時候先懶); 佢地日間時會走出黎係軟墊上訓, 但而家連張軟墊都懶尿!!! 仲有,D尿尿愈黎愈臭!我個籠都日日換嫁啦,點解呢排特別臭既?係咪飲水小?定係D糧?因為岩岩轉左食TIM 記既 mazuir diet food, 以前就係食 oxbow。。。。

謝謝各位!
iloverabbit 2011-12-27 03:50:34 PM
你兔兔絕左育未?可能發情
花芝媽 2011-12-27 11:02:45 PM
有機會同上面講既一樣   發情   同埋兔尿不嬲都好重味道嫁 ..     佢亂屙搞到有陣味都係正常既
javior 2011-12-27 11:25:29 PM
絕左育架啦! 其實兔仔尿尿有味都知既,不過唔知點解呢幾日特別大味。。。

anyway..thx a lot!!!!
花芝媽 2011-12-27 11:42:12 PM
會唔會凍天有飲少水呀=W=   人屙尿少飲水陣味都大D啦
sanny0066 2011-12-28 01:10:37 AM
我隻兔由買回來到而家..尿尿都係啡黃+比較重味道的...都帶過佢去睇獸醫不下3次..都發現唔到有咩問題..所以應該不大問題的
Dylan 2011-12-28 05:59:53 PM
兔兔心情唔好發脾氣又或者宣示主權嘟會四處尿尿嫁
sanny0066 2011-12-28 11:51:46 PM
Dylan 發表於 2011-12-28 05:59 PM
兔兔心情唔好發脾氣又或者宣示主權嘟會四處尿尿嫁

今日Be係床上玩屎...買返來買個月第一次

快速發帖