事原係咁嘅……

之前明明做手術帶住個要頭罩係個籠度撞黎撞去
我見佢咁唔方便,
所以就攞走個廁所,舖哂尿片任佢痾
到前日完完全全拆除頭罩之間,
問題就出現啦…
佢…佢而家當個廁所係透明架囉
係個籠度四圍vv,完全唔去個廁所
俗語話「學好要三年,學壞三分鐘」
佢而家真係激死我啦!
佢以前都唔係咁嘅,點解一個星期時間就變到咁曳架

freeze1357 2012-1-3 04:33:43 PM
sanny0066 發表於 2012-1-3 04:25 PM
純定係懶呀

變懶都好過變惡喎
sanny0066 2012-1-3 04:36:33 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 04:33 PM
變懶都好過變惡喎

我寧願佢變得更百厭...都唔好變懶/變惡
freeze1357 2012-1-3 04:39:32 PM
sanny0066 發表於 2012-1-3 04:32 PM
罰佢坐監啦...罰到佢覺得周圍VV要坐監....令佢覺得你煩...就成功左一半 ...

試過...佢坐監之後繼續vv.....
監倉都濕晒...
又要捉佢整返乾淨....

不過而家換左籠可以再虐呢個方法
希望得啦
明日媽 2012-1-3 04:42:48 PM
sanny0066 發表於 2012-1-3 04:31 PM
BB比明明咬

係呀!
事情係咁架!
明明帶頭罩帶到發哂脾氣,
咁我咪用希包住佢傷口囉!
點知塊布比個籠勾住咗,
於是我打開蓋幫佢整,
點知出事啦!
係出面玩緊嘅BB,
見到個蓋一開,
唸都唔唸一支箭咁飛咗入籠,
明明一見到BB就起勢咁係個籠入面追住BB黎咬,
好似BB殺佢全家咁
之後我抽起BB,
但係明明都死咬住BB個PAT唔放,
最後BB比明明咬甩幾執毛
我以為BB會好驚,
點知佢過一陴又走去明明籠邊SOSO
我覺得BB真係好想同明明做返F好朋友,
但係明明就…
sanny0066 2012-1-3 04:43:23 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 04:39 PM
試過...佢坐監之後繼續vv.....
監倉都濕晒...
又要捉佢整返乾淨....

毛毛有新籠住真好Be妹都要換新籠
freeze1357 2012-1-3 04:47:52 PM
明明可能話:點解佢唔洗介一刀嫁 等我幫你啦!!!

所以咬住左佢個pat pat....
sanny0066 2012-1-3 04:52:26 PM
明日媽 發表於 2012-1-3 04:42 PM
係呀!
事情係咁架!
明明帶頭罩帶到發哂脾氣,

明明真係好狠不過BB又抵死...被咬完後仲要明明籠外挑釁
明日媽 2012-1-3 04:52:51 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 04:47 PM
明明可能話:點解佢唔洗介一刀嫁 等我幫你啦!!!

所以咬住左佢個pat pat.... ...

BB係十月份都開咗2刀
明日媽 2012-1-3 04:55:33 PM
sanny0066 發表於 2012-1-3 04:52 PM
明明真係好狠不過BB又抵死...被咬完後仲要明明籠外挑釁 ...

BB唔係挑釁囉!
佢每次出黎玩,第一時間都會走去明明個籠邊打招呼,
睇得出,BB真係好想明明陪佢玩,
有時見BB係度發呆,我個心真係好難受
freeze1357 2012-1-3 04:55:52 PM
明日媽 發表於 2012-1-3 04:52 PM
BB係十月份都開咗2刀

有d 小朋友唔會理....
只係覺得佢冇開刀就唔公平...
明日媽 2012-1-3 04:57:02 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 04:55 PM
有d 小朋友唔會理....
只係覺得佢冇開刀就唔公平...

唔通真係兩個一齊做會好啲
freeze1357 2012-1-3 04:57:19 PM
明日媽 發表於 2012-1-3 04:55 PM
BB唔係挑釁囉!

bb好乖乖呀
sanny0066 2012-1-3 05:01:29 PM
明日媽 發表於 2012-1-3 04:55 PM
BB唔係挑釁囉!

你唔試下用鐵欄分開2隻..一齊放出黎
明日媽 2012-1-3 05:02:23 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 04:57 PM
bb好乖乖呀

不過做成今日咁嘅局面都係BB,
唔係佢嘅地盤意識,走去UM明明,
明明都唔會咁對佢。
以前明明咩都就住佢,照顧住佢,
一次都無UM過佢,
點知BB大過咗就坎去UM人地,明明咪發火囉!
其實BB一黎到就已經UM明明,不過因為太細粒,UM不成功,所以明明日無在意過
明日媽 2012-1-3 05:04:04 PM
sanny0066 發表於 2012-1-3 05:01 PM
你唔試下用鐵欄分開2隻..一齊放出黎

等明明覆診完,我就會咁做

快速發帖