事原係咁嘅……

之前明明做手術帶住個要頭罩係個籠度撞黎撞去
我見佢咁唔方便,
所以就攞走個廁所,舖哂尿片任佢痾
到前日完完全全拆除頭罩之間,
問題就出現啦…
佢…佢而家當個廁所係透明架囉
係個籠度四圍vv,完全唔去個廁所
俗語話「學好要三年,學壞三分鐘」
佢而家真係激死我啦!
佢以前都唔係咁嘅,點解一個星期時間就變到咁曳架

Y_YMIKI 2012-1-3 11:40:22 AM
聽你咁講 搞到我都有d擔心
我就冇拎走個廁所啦 但係朱朱就完全唔去廁所(掂都冇掂過= =!!)可能個廁所細@@(因為係三角形廁所)
d尿全部柯曬個尿片到 因為有頭罩去都唔放便 so我就冇理到佢
但我都驚佢好返果時 會變到唔識去廁所
明日媽 2012-1-3 11:44:52 AM
Y_YMIKI 發表於 2012-1-3 11:40 AM
聽你咁講 搞到我都有d擔心
我就冇拎走個廁所啦 但係朱朱就完全唔去廁所(掂都冇掂過= =!!)可能個廁所細@@(因 ...

唔係唔識,只係佢康復期間太方便,所以佢唔再去廁所
經過我一個晚上嘅指教,佢已經學好一半
不過我而家返緊工,唔知佢係唔係會keep住好
好可能佢見唔到我又係咁
Y_YMIKI 2012-1-3 11:51:11 AM
明日媽 發表於 2012-1-3 11:44 AM
唔係唔識,只係佢康復期間太方便,所以佢唔再去廁所
經過我一個晚上嘅指教,佢已經學好一半{:3_6 ...

哈 我諗應該唔會變返咁既@@
佢一定會明白你既心思架
明日媽 2012-1-3 11:56:49 AM
Y_YMIKI 發表於 2012-1-3 11:51 AM
哈 我諗應該唔會變返咁既@@
佢一定會明白你既心思架

係就好啦!
但係多數都唔會囉!
以佢嘅倔強性格
freeze1357 2012-1-3 12:48:17 PM
絕左育會由識去廁所變唔識去。。。
照推論。。。
即係唔識去廁所會變左識去啦!!!

快d同毛毛絕育先!!!!   
(自欺欺人中。。。。。。。。。
明日媽 2012-1-3 01:07:56 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 12:48 PM
絕左育會由識去廁所變唔識去。。。
照推論。。。
即係唔識去廁所會變左識去啦!!!

自欺欺人中。。。。。。。。。
呢句真係好正呀
freeze1357 2012-1-3 01:26:44 PM
毛毛爺令我堪入幻想。。。。
遲d會精神分裂嫁啦。。。。。
明日媽 2012-1-3 01:33:41 PM
freeze1357 發表於 2012-1-3 01:26 PM
毛毛爺令我堪入幻想。。。。
遲d會精神分裂嫁啦。。。。。

哈哈~
個個父母都係咁
freeze1357 2012-1-3 01:38:00 PM
係啦,, 望住佢真係霖晒
點望都咁可愛
jinjin 2012-1-3 02:01:28 PM
會唔會明明未好返哂,要佢趴上去廁所佢會痛痛呢?
始終明明都有返咁上下年紀,可能復原會慢少少呢,俾多幾日佢試下啦,佢咁乖乖應該好快就得架啦~

不過我見當時仲係兔協既Mon,係第一日無用廁所,但到左第3日我再上去探佢,佢就已經用返廁所啦,不過果時1歲咋。
明日媽 2012-1-3 02:09:34 PM
jinjin 發表於 2012-1-3 02:01 PM
會唔會明明未好返哂,要佢趴上去廁所佢會痛痛呢?
始終明明都有返咁上下年紀,可能復原會慢少少呢,俾多幾 ...

佢係鬼呀!
都唔知幾鬼精神呀!
鬧佢仲識得凶我
lukyee86111 2012-1-3 02:33:41 PM
明明可能接受唔到上左年紀先黎desex
明日媽 2012-1-3 02:49:51 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-3 02:33 PM
明明可能接受唔到上左年紀先黎desex

好想打佢,但係打唔落手
freeze1357 2012-1-3 03:05:14 PM
明明做錯野,, 鬧佢打佢都係正常嫁
唔係佢會唔知錯嫁!
狠心一陣佢就會變好

快速發帖